Спечели подарък от Spice Music Festival – изтекла игра

Спечели подарък от Spice Music Festival – изтекла игра

Oh, jingle bells, jingle bells; Jingle all the way… и докато на някои не им излизат коледните камбанки от ушите, ние от DJambore.com си тананикаме „рока-рока-рока-да-майкрофон“:) и си мечтаем за летните фестивали… Затова и около празниците решихме да ти подарим свеж сет (тениска и кърпа) от първия Spice Music Festival.

Виж как можеш да си го получиш:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „На кои дати ще се проведe Spice Music Festival 2020?“. Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Правилният отговор можеш да намериш тук,

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за един от трите сета (тениска размер М + кърпа за глава) Taste the Music от Spice Music Festival 2019.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 6 януари 2020 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлията на посочения от него телефон, за да уточни получаването на наградата.

Период за участие в играта: 20 декември 2019 г. – 5 януари 2020 г.

И да напомним:
Билети за SPICE Music Festival 2020 могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на  EasyPay в цялата страна.  До края на декември цената на билета за трите фестивални дни е само 88 лв. След 01.01.2020 тридневният билет ще струва 110 лв. От януари 2020 в продажба ще бъдат пуснати и еднодневни билети на цена от 50 лв. за ден.

И правилният отговор е: Spice Music Festival 2020 ще се проведе на 7, 8 и 9 август! Всички участници дадоха верен отговор, но печелившите са само трима: Петя Атанасова, Ивелина Стоева и Мирослав Иванов. Честито и чакаме едно страхотно лято!

P.S. Печелившите да проверят имейлите, от които са участвали – изпратили сме инструкции как да получат наградите си.