Отвори и спечели покана за JIMI JULES @ Queen Platinum

Queen Platinum Grand opening

Отвори и спечели покана за JIMI JULES @ Queen Platinum

Отвори столичния клуб Queen Platinum и се включи с други бандити в битката с Jimi Jules

Кралицата отваря вратите на бойния си клуб на 1 ноември, за да посрещне най-железните нощни пехотинци. Бъди сред тях и участвай в играта за 3 двойни покани.

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „На коя дата ще е партито с DJ SASH! в Queen Platinum?“ заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от три двойни покани за официалното откриване на Queen Platinum с Jimi Jules на 1 ноември.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 30.10.2014 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 26-30 октомври 2014 г.

Jimi JulesПовече за събитието:

Един от най-ловките гангстери на съвременната хаус музика, JIMI JULES, ще се опита да превземе Queen Platinum на самото откриване на клуба, с разбиващото си звучене, завладяло дансингите по цял свят. Обучаван от швейцарските гвардейци, Jimi Jules вилнее през нощта и обстрелва “жертвите” си със смъртоносни бийтове и бесен бас. Тактиката му е след хаус стрелбата да завладява територии и да вземе и последния дъх на потърпевшите, за да го отнесе в родна Швейцария.
Ще капитулираме ли лесно? Не! Призоваваме всички да окажат съпротива и да се „въоръжат” с балони, цветя и подходящи за танцуване дрехи… За битката с Jimi Jules разчитайте на приятелско рамо и мобилизирайте кварталните бандити. Нека хаус гангстерът да избяга от клуба ни и да успеем да спасим кралицата!

On the night of 1st November this gangsters will arrive in town – JIMI JULES, JUAN ALVAREZ, Vida and Vld…

Oliver $ & Jimi Jules – Pushing On
[media link=https://www.youtube.com/watch?v=Pgxb3WbBx5Q]