Спечели двойни покани за БАЛКАНСКО ГУЧА „БАБА МАРТА“ ПАРТИ – ИЗТЕКЛА ИГРА

Спечели двойни покани за БАЛКАНСКО ГУЧА „БАБА МАРТА“ ПАРТИ – ИЗТЕКЛА ИГРА

Посрещни март с традиционно избухване по балкански! Стани част от БАЛКАНСКО ГУЧА „БАБА МАРТА“ ПАРТИ и завлечи някой с теб, за да не бъдеш пълен егоист. Спечели една от трите ДВОЙНИ покани за експлозията в MAZE на 2 март.

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „С коя песен бихте поздравили Пижо и Пенда?“ Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от трите двойни покани за събитието БАЛКАНСКО ГУЧА „БАБА МАРТА“ ПАРТИ, което ще се проведе на 2-ри март в  клуб MAZE.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под текста на тази публикация на 1 март 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на участие в играта: 23 – 28 февруари 2018 г.

Повече за събитието:

Вечна слава, здраве и любов за всички приятели на балканския духов и рок-ска ритъм! 

За нас е огромно удоволствие да ви поканим на предстоящото, по ред 17-то издание, на най-големия карнавал на балканската лудост и радост: ,,Балканско Гуча Парти’’.
Както вече се досещате, с това издание ще отдадем своята любов и признателност към двата най-български и най-светли празници, а именно ,,Баба Марта“ и 3-ти Март.

По деликатесна балканска рецепта се гответе за следния сценарий:

✴ масово връзване на мартеници

✴ Няколко луди ди-джеи ще ни скъсат дискотечните пантофки от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Очаквайте най-горещи включвания из музикалните дебри на България, Сърбия, Румъния, Гърция, Македония, Черна Гора, Босня и Херцеговина, съзвездията ,,Орион“, и ,,Голямата мечка“ , както и ,,Мелмак“ !

✴ Ще имате възможността да се насладите на зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще си тананикате и подсвирквате с месеци!

И ПЕЧЕЛИВШИТЕ СА….

  1. Елена, която ще поздрави Пижо и Пенда с Контрол – Леле Како
  2. Габриела с поздрав Дони и Момчил- Снежен сън
  3. Ангел с поздрав – Goran Bregovic -Gypsy Reggae

Турудудууу!