Спечели двойна покана за Spice Music Festival 2020 – изтекла игра

Спечели двойна покана за Spice Music Festival 2020 – изтекла игра

Да, има фест, който ще се случи през лятото и ще утоли жаждата ни за горещи събития. Спечели двойна покана за Spice Music Festival 2020 с Bomfunk MC’sThe Mad StuntmanLou BegaLayZee aka Mr. President, C-BLOCK, Rozalla Miller, MAXX, Антибиотика и още oт незалязващите величия на 90-те. 🙂

Ето какво трябва да направиш:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Кой е бил твоят музикален идол през 90-те?“. Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за две покани за SPICE MUSIC FESTIVAL 2020 г. (7-9 август).

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившият обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 13 юли 2020 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлията на посочения от него телефон, за да уточни получаването на наградата.

Период за участие в играта: 30 юни – 12 юли 2020 г.

ПЕЧЕЛИВШ -> Честито на Мартина Ч., която спечели две покани за Spice Music Festival 2020 и сподели, че през 90-те години нейни идоли са били Roxette.

Очаквай още игри от DJambore.com!