СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА Oz Noy – изтекла игра

СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА Oz Noy – изтекла игра

Октомври ще бъде джазов. Не заради някаква носталгична епидемия, а заради концерта на ОЗ НОЙ в Sofia Live Club на 6.10.2019 г. Виртуозният китарист ще представи своя последен албум в компанията на двама също толкова велики музиканти – басистът ДЖИМИ ХАСЛИП и легендарният барабанист ДЕНИС ЧЕМБЪРС.

Бъди част от блажения концерт, спечели си покана за двама СЕГА!:)

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Как се казва най-новият албум на Oz Noy?„. Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Верният отговор е тук.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за една двойна покана за концерта на Oz Noy, който ще се проведе на 6 октомври 2019 г. в Sofia Live Club.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 1 октомври 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградата.

Период за участие в играта: 13-30 септември 2019 г.

ПЕЧЕЛИВШ:

И двойната покана отива при-и-и… Невена Б., която даде правилен отговор на въпроса – най-новият албум Oz Noy e Booga Looga Loo. Честит концерт от DJambore.com!