СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА ОСТАВА в SOFIA LIVE CLUB – изтекла игра

СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА ОСТАВА в SOFIA LIVE CLUB – изтекла игра

Пролетта не остава дълго с теб. Затова я оползотвори на макс и освен птичи песни, пусни в ушите и всичките си сетива усещането за Остава. Спечели двойна покана за концерта им в Sofia Live Club на 5 април!

Ето какво трябва да направиш:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Коя е притегателната сила, която продължава да те тласка към концертите на Остава?“ 🙂 . Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за една двойна покана за концерта на Остава в Sofia Live Club, който ще се проведе на 5 април 2019 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 4 април 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта:  25 март – 3 април 2019 г.

Повече за събитието:

През април по традиция те каним да избухнем заедно с една от любимите ни български банди!

С най-доброто от творчестовото си, групата отново ще ни обедини с магията на музиката, която създават. Мелодиите им ще ни заредят с емоции, които само те успяват да ни внушат с „Океан“, „Мини тяло“, „Шоколад“, „Ще дойдеш ли с мен“, „Бесен“ и много други.

Запиши датата в тефтера си и започни обратното броене!

Зад пулта отново ще е Пинг Понг Галя (Пинг- Понг Галя)

НАЧАЛО: 23.00
ВРАТИ: 21.00

БИЛЕТИ: на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM на цена 15 лева, а на място в деня на концерта ще са на цена 20 лева.


Толкова готини отговори получихме на въпроса Коя е притегателната сила, която продължава да те тласка към концертите на Остава?че няма как да не публикуваме няколко от тях:

 • Кристиана Д.: „Въпреки че никога не съм била на концерт на живо на Остава, тяхната музика постоянно звучи в къщи, в колата и на улицата. Без значение къде съм, те винаги ми подаряват тези мигове на, като че ли въображаеми концерти само за мен. Притегателната сила, обратно на очакванията, не би могла да бъде гравитацията, а напротив нещо много по-значимо и силно, защото, вместо към земята, тя ме тласка към паралелен свят, по-светъл и красив. Към една вселена на океани и поля от слънчогледи, обитавана от малки човечета, които търсят любовта. А представяте ли си какво би било това чувство на живо?
 • Ивелина И.: „Остава носят носталгия и чувство на уют за мен. Имат звучене, което винаги ми напомня на родния ми град – атмосферата и хората, сред които съм израснала, на безгрижните летни нощи, носещи незабравими спомени. Слушайки тяхната музика винаги се сещам за тези моменти, за там и за това какво е било всичко тогава … а то беше много хубаво.
 • Константина Т.: „монотонният глас на слънчогледитесъстоящ се в звука на ОСТАВАщата музика

  отива право в сетивата

  и протича през вените.

  поля от танцуващи души 

  в Лондон, Париж, Берлин

А забравихме да споменем, че томболата определи като печеливша на двойна покана Йоанна Р., която споделя: „Притегателната сила е някъде скрита във вечното им звучене, несравнимо с това на никоя друга българска група. Може би и присъствието им на сцена помага, пък и друго си е да припяваш на „Внимание“ с цяло гърло.“