СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА МИЛИЦА ГЛАДНИШКА И МИХАИЛ ЙОСИФОВ – изтекла игра

СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА МИЛИЦА ГЛАДНИШКА И МИХАИЛ ЙОСИФОВ – изтекла игра

Комедия, драма или трилър? Избираш сам как да живееш като на кино, когато ти го прожектират Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет в Sofia Live Club. Направи своя избор и спечели безплатна двойна покана за звучния спектакъл!

Ето какво трябва да направиш:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Кой би искал да прожектира живота ти?“. Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за една двойна покана за концерта на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет в Sofia Live Club, който ще се проведе на 22 февруари 2020 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 20 февруари 2020 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 7 – 19 февруари 2020 г.

Печелившият е Георги, който сподели:

„Относно въпроса ви „Кой би искал да прожектира живота ти?“

Моят отговор е:

Бих искал да бъде този, който е целеустремен като мен. С желание за успех и предприемачески дух. Искам да е такъв на който, когато му остане свободно време. Да се зачуди как би го използвал рационално а не в стандартен мързел. Да е смешен и забавен еднакво колкото самата Милица. Защото хумора е неизменна част от моя живот и една прожекция без смях е излишно да изпълнява. Като цяло ако се замисля, тя е едно олицетворение на този смях, който е в мен. Искрен и такъв, че да му се довериш и да му вярваш.“