СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА БЕЛОСЛАВА В SOFIA LIVE CLUB НА 14 февруари – ИЗТЕКЛА ИГРА

СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА БЕЛОСЛАВА В SOFIA LIVE CLUB НА 14 февруари – ИЗТЕКЛА ИГРА

Годината е 2019 г., датата е оспорвана, гласът е отвяващ. Да, традиционно преоткриваме опиянението и любовта на 14 февруари с концерта на Белослава в Sofia Live Club. Затова и пак подаряваме две двойни покани за събитието. Не чакай последния момент, за да участваш.:)

Как да спечеля?

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Коя е най-романтичната песен за всички времена?“. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса. Контактите на участниците в играта няма да бъдат предоставени на трети лица и няма да се използват за рекламни цели.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за концерта на Белослава, който ще се проведе на 14 февруари 2019 г. в Sofia Live Club.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 12 февруари 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 07-11 февруари 2019 г.

Повече за събитието:

BELOSLAVA
Feel The 💗

Врати: 21.00
Старт: 22.00

БИЛЕТИ: в мрежата на EVENTIM, OMV, Orange Center & Office 1 Superstore на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са на цена 20 лева.

И-и-и двойните покани отиват при-и-и:

Адриана Г., за която най-романтичната песен на всички времена е Can’t get enough of your love – Barry White 

и

Пеньо И., който смята, че „най-романтичната песен е…най-романтичната.“ 🙂