Спечели двойна покана за концерта на BAiLdSA във VOID

Спечели двойна покана за концерта на BAiLdSA във VOID

BAiLdSA (GR) & Toy Letters at VOID! Звучи гръмко и обещаващо. А ние ти обещаваме една двойна покана за концерта. Трябва само да отговориш на прост въпрос и да си късметлия. 🙂

Как да спечеля?

Условията на играта са лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с именaта си и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „От какъв произход е думата baildsa?“ Верният отговор се крие ТУК.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една двойна покана за концерта на Baildsa и Toy Letters, който ще се проведе на 11 март 2017 г. в клуб VOID.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 10 март 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 6 – 10 март 2017 г.

Повече за събитието:

Значението на думата BAILDSA: да ти е писнало, дотегнало, отегчено. Дами и господа, солунската FUNK-RAP-SKA-PUNK-REGGAE хуна BAILDSA акостира директно на сцената на Club VOID, за да ни писне и дотегне до предела на търпението със супер танцувални, енергични и неконфекционални парчета. За да е епично отегчението, на абордаж са и софийските им скакор-дружки TOY LETTERS. В зоната на трюма са Thirteen Gigs & Events и Fantastic Plastic.