Спечели двойна покана за Коледния концерт на Стенли – изтекла игра

Спечели двойна покана за Коледния концерт на Стенли – изтекла игра

Представи си, че някой има какво да ти каже „на място“ и то точно на Коледа. Стенли и новата му група, за разлика от седемте джуджета, са четирима и яхват не елени, а жици, за да може рок Коледата да бъде възможна. А пък ние от DJambore.com кротко ти подаряваме двойни покани за концерта…

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кой е любимият ти текст на Стенли?“. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за Стенли Live – Christmas concert, който ще се проведе на 25 декември в Sofia Live Club.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 22 декември 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 11-22 декември 2017 г.

Повече за събитието:

25 декември 2017, 22.00 часа

Празнуваме КОЛЕДА  с много рок и любими парчета в компанията на СТЕНЛИ и всички забъркани в rock & roll приключението. Мястото е най-доброто за случката, а именно Sofia Live Club.

За концерта си в столичния клуб певецът е забъркал интересна комбинация от музиканти – Иво Чалъков – китари, Стефан Попов – ударни и Димитър Ковачев-Фънки – бас китара. Очаквано добра комбинация, с която несъмнено ще празнуваме подобаващо и запомнящо се.