Спечели двойна покана за 20 Years HMSU – ИЗТЕКЛА ИГРА

Спечели двойна покана за 20 Years HMSU – ИЗТЕКЛА ИГРА

20 години HMSU радват ушите и телата на бе(я)сните фенове… и ги множат с всяко изминало парти. 🙂 Затова няма как да пропуснеш юбилея им на 26 януари 2019 г. в зала Универсиада. А какво ще кажеш да си спечелиш двойна покана за шоуто на ACIDTRIP, COOH, KONSPIRATOR, EXo, FAITH, L 33, LIUSY, OGONEK, MOCKS и TARGY?

Ето какво трябва да направиш:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Приблизително колко събития имат HMSU зад гърба си?“ 🙂 . Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Правилният отговор можеш да намериш в календара ни със събития.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една двойна покана за партито 20 Years HMSU, което ще се проведе на 26 януари 2019 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 16.01.2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта:  7 – 15 януари 2019 г.

И печелившият е-е-е Моника Т., която позна, че HMSU имат зад гърба си приблизително 500 събития. Браво! 🙂