Спечели двоен билет за EXIT NO SLEEP в Белград – изтекла игра

Спечели двоен билет за EXIT NO SLEEP в Белград – изтекла игра

Насочи се към новия EXIT фест NO SLEEP като с малко късмет спечелиш една от двете двойните покани, които раздаваме от DJambore.com. Датите са 15-18 ноември, мястото – Белград, а само част от артистите, които ще те очакват там са: Fatboy Slim, Nina Kraviz, Cassius, Lee Burridge, Olof Dreijer, Dax J, Dj Tennis b2b Marcel Fengler, Aleksi Perala, I Hate Models, Francois X, Randomer…

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса За коя поредна година се провежда EXIT NO SLEEP?. Верният отговор е тук. 🙂

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за един от двата двойни билета за EXIT NO SLEEP  (15-18 ноември 2018) в Белград.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 13.11.2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Очакваме да се включиш в играта между 6 и 12 ноември 2018 г.

Подробности за фестивала:

No Sleep Festival ще окупира няколко локации в Белград, като основното парти с впечатляваща продукция ще бъде в индустриалната зона на града, на самия бряг на Дунав.  След като старият Hangar беше домакин на едни от най-популярните диджеи в света, сега Белград представя новата си обновена топ локация за електронна музика. New Hangar бързо се превръща в сърцето на електронната музика в Белград, разположен едва на 1,500м от главния Площад на Републиката.  Афтърпартита, дневни купони, изложби, уъркшопи и музикална конференция за най-новите тенденции на електронната сцена допълват програмата на No Sleep Festival.

И ПЕЧЕЛИВШИТЕ-Е-Е СА-А-А: Елена П. и Теди М. А верният отговор е, че фестивалът ще се проведе за втора поредна година.