Спечели двоен билет за EXIT 2019 в Нови Сад – изтекла игра

Спечели двоен билет за EXIT 2019 в Нови Сад – изтекла игра

Излез от ежедневието и отиди с приятел на култовия фестивал EXIT с минимум усилия. Спечели двоен билет за избухването в Нови Сад между 4-ти и 7-ми юли от DJambore.com. 

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кои изпълнители искаш да се присъединят към обявените досега участници в EXIT 2019?“. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за два билета за EXIT 2019 в Нови Сад, който ще се проведе между 4 и 7 юли.

Печелившите билети от играта НЕ дават право за посещение на другите фестивали под шапката на EXIT.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 19 март 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.  Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Период за участие в играта: 7 – 18 март 2019 г.

Повече за събитието:

The Cure са първите обявени изпълнители за предстоящото ново издание на EXIT Festival, което ще събере фенове от целия свят в колосалната крепост Петроварадин в Нови Сад, Сърбия от 4 до 7 юли 2019. Възникнал от гигантски студентски протест през 2000, всяка година оттогава EXIT поддържа цветната си програма – от рок до пънк, хип-хоп и най-добрата електрнонна музика. През годините живописните 40+ сцени, разположени в крепостните ливади, окопи и тунели са били домакини на мегаизпълнители като The Killers, Arctic Monkeys, Guns‘N’Roses, Sex Pistols, Grace Jones, David Guetta, Migos, Snoop Dogg, Arcade Fire, Fever Ray, Carl Cox, Richie Hawtin, Nina Kraviz и много, много други. Освен железния лайнъп и впечатляващата продукция на всяка от сцените, сръбският EXIT Festival е известен и с достъпните цени на билетите си, затова не е изненада, че интересът към първото потвърдено шоу е огромен, броени часове след обявяването му.

Вече изтеглихме късметлията – НАДЕЖДА ДИМИТРОВА!

Тя сподели следното:

Групите, които харесвам и искам да се пресъединят към фестивала са много, но ще изброя само част от тях. 
Queens Of The Stone Age, 
The Strokes, 
Muse, 
Radiohead /Tom Yorke, 
Pearl Jam /Eddie Vedder, 
The Kills, 
The Black Keys, 
Foals, 
Interpol, 
Graham Coxon, 
Sunflower, 
She wants revenge, 
Wite lies, 
The Black swells (BG). 🙂