Спечели билет за Che Sudaka в Mixtape 5

Спечели билет за Che Sudaka в Mixtape 5

Che Sudaka Live at Club *Mixtape 5* A-side 04.05.17! Концерт непропусквателен или такъв, който не е за изпускане. Ако и ти искаш специален безплатен пропуск, просто се впусни в участие в играта на DJambore.com.

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с имената си и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Коя е любимата ти песен на групата?“ Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта на Che Sudaka, който ще се проведе на 4 май 2017 г. в Mixtape 5.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 2 май 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 26 април – 2 май 2017 г.

Повече за събитието:

София е една от спирките на юбилейното 15-то световното турне на бандата. Столичният клуб “Mixtape 5” e домакин на концерта на 4 май, по време на който, освен най-големите си хитове, южноамериканците ще представят и чисто новия си албум – 2017!

Che Sudaka  са едни от най-емблематичните представители на съвременната пънк/рок/ска сцена. Групата е сформирана през 2002 година в Барселона от четирима нелегални южноамерикански имигранти – двамата братя от Аржентина – Leo (вокал и испанска китара) и Kachafaz (вокал) , и колумбийците – Cheko (акоредеон и вокал), и Jota (китара и вокал).