Спечели билет за БЕГЛИКА 2017 – изтекла игра

Спечели билет за БЕГЛИКА 2017 – изтекла игра

Беглика се пресътворява и тази година между 23 и 27 август. Усети съизграждането на духа и тялото чрез природата и музиката. Спечели една от двете единични покани, които DJambore.com магично зачева в главата ти. Абракадабра сим салабим и на Беглика да се видим!

Как мога да спечеля?

Следвай магичните стъпки:

  • Харесай DJambore.com във Фейсбук
  • Изпрати имейл на [email protected] с имената си и телефон за обратна връзка и отговор на въпроса: „Кои изпълнители ще участват в петъчната вечер на Беглика?“. Правилният отговор можеш да намериш тук.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични показни за Беглика 2017.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 22 август 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 17 – 22 август 2017 г.

Повече за фестивала:

Беглика фест 2017 ще се проведе от 23 до 27 август и ще протече под мотото ПРЕСЪТВОРЕНИЕ. Завръщаме се към корените си, към желанието да установим по-дълбока връзка с естественото около нас. Да пристъпим в Гората като в храм. Да се забавим. Да събудим у себе си усещането за свещеност. Да благодарим. Да бъдем будни, осъзнати, творящи изкуство-живот хора.

Фестивалът в Беглика е най-старият екофест в България, който се провежда от 2008 година до днес. Беглика фест е традиция, която ежегодно събира една общност от съмишленици – свободни хора, ентусиасти и мечтатели, които търсят хармония с природата и среща с близки по дух хора. Музика, изкуства, занимания в работилнички, дискусии в тихи кътове, изградени приятелства, натрупани нови усещания… Беглика фест е много повече от няколко незабравими дни и нощи. Потапянето във вълшебния, див свят на природата води все по-навътре, към себе си и към другите.

Вече си имаме и печеливши – Калоян Д. и Мария Д.! Честито да им е пресътворението на Беглика! Все още можеш да си спечелиш от DJambore.com и покани за Wrong Fest 2017!