Спечели билет за концерта на NIGEL KENNEDY

Nigel Kennedy

Спечели билет за концерта на NIGEL KENNEDY

Май, май на 10-ти май няма как да изпуснеш NIGEL KENNEDY и проекта му, посветен на Jimi Hendrix. Ето защо от DJambore.com решихме, че освен да си купиш билет, можеш и да изпробваш късмета си в томбола за два единични паса…

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и отговори като коментар под тази статия на въпроса „Ако беше Nigel Kennedy, кое рок парче щеше да искаш да изсвириш на цигулка?“. После изпрати имейл на [email protected] с трите си имена и телефон за обратна връзка. Помни, че в DJambore.com не обичаме правилните отговори. 🙂

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да отговори на въпроса под тази статия и да изпрати имейл на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за два единични билета за концерта на NIGEL KENNEDY в зала 1 на НДК на 10 май 2015 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 09.05.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 26 април – 9 май 2015 г.

Повече за събитието:

Опитът на Nigel Kennedy варира от класическата музика (интерпретациите му на Концерт за цигулка на Elgar, Четирите Сезона на Vivaldi, Концерт за цигулка на Beethoven и др. му донесоха световна слава) до колаборации със съвременни музиканти от ранга на Stefan Grappelli, Kate Bush, Robert Plant, Paul McCartney, Talk Talk.

Nigel Kennedy and The Who – Baba O’Riley

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=EJ9LuXXhQ6Q]