Спечели покана за концерта на 2Cellos

2cellos

Спечели покана за концерта на 2Cellos

Слушай и гледай за първи път в България на живо словенеца Luka Sulic и хърватинa Stjepan Hauser от 2Cellos.

Зрелището/слушилището ще се състои на 9 декември в зала 1 на НДК, а DJambore.com разиграва две единични покани.

Как да участвам?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и изпрати имейл на [email protected] с линк към видео от любимото ти живо изпълнение на 2Cellos заедно с имената си и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и линк с любимото изпълнение на живо на 2Cellos.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта на 2Cellos на 9 декември в НДК

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 01.12.2014 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 24.11 – 01.12.2014 г.

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=eVH1Y15omgE]

Повече за събитието:

Турнето на 2CELLOS стартира на 24 ноември и преди изявата си у нас ще посетят Русия, Латвия, Беларус и Румъния. След Европа дуото ще се отправи към Австралия и САЩ, където част от датите са вече напълно разпродадени. Концертът на 2CELLOS на 9 декември в зала 1 на НДК обещава да е едно от най-впечатляващите събития на сезона и интересът към него е наистина огромен. Билетите за партер и първи балкон са изчерпани и поради тази причина организаторите от Loud Concerts пускат в продажба втори балкон.

Снимки от изпълнението на 2Cellos по време на EXIT 2014, можеш да видиш ТУК.