Съботни фънк ритми със SOUTHWICK

Съботни фънк ритми със SOUTHWICK

Случвало ли ви се е да се озовете в онзи тип съботна вечер, в която някак на инат се изритвате от уюта на дома. Нямате сили за дивеене до сутринта, но сърцето ви копнее за истинска и хубава музика. Нещо на живо, нещо лежерно, нещо, при което да се раздвижите с леки стъпки, без излишно напрежение.

Точно в една от тези съботи краката ми сами ме отведоха до клуба с най-хубавия звук в София – Sofia Live Club, и до винаги зареждащото изпълнение на едни от най-добрите изпълнители на фънк музика и ритми у нас – SOUTHWICK. Както някой от музикалните маниаци би казал – избор, с който няма как да сбъркаш. Още повече като преди и след тях човек ще може да се насладиш на подбраните от FUNK DA SYSTEM парчета.

Зареждането започна около полунощ. Фънк ритъм, малко ямайски реплики, спомени за летни дни и трепет от любов, звуци на тромбон и мелодии от саксофон, усмихнати лица и крачета, които сами се раздвижват в танцови стъпки. Както би казал някой – какво повече може да иска човек. Май искахме зареждането да продължи малко повече, за да стоплим сърцата си малко по-дълго. Сега ще трябва да чакаме следващата ви поява на сцена, за да съберем сили за мразовитата зима.

А дотогава ще си тананикаме Pink Skies на SOUTHWICK, която за съжаление не чухме в събота…