София в Crazy Town

София в Crazy Town

Някои банди имат само една песен. Безсмъртна. И се подпират на нея, докато тотално са неспособни да правят сносни лайвове. Тъпото е, че обикновено въпросната банда има много-о-о по-яки парчета, останали неизвестни за масовката. В тоя ред на смисли се чудих дали по време на концерта на Crazy Town в Маймунарника ще има застаряващи фенки на Butterfly, които с пяна на устата да припяват

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby

И-и-и, разбира се, да прехапват леко устенца, когато Shifty се поклаща в ритъм изчуруликвайки: So butterfly, here is a song and it’s sealed with a kiss and a thank you miss.

Тотално се обърках в предварителните си очаквания и съответно бях приятно изненадан, че пеперудите и захарта бяха заменени от стабилни рифове и луди подскоци от страна на Elias Tannous и Hasma Angeleno (трябва ли да подчертавам симпатията към извратената му изрозовяла коса и пуделския кок?).

Та, обстановката в Маймунарника беше лека и добре поразтресена от Perfect Skies и Piranha. Вокалът на последните, Александър Първанов a.k.a. SDB, беше и един от най-лудите фенове, които помагаше, съоргaнизираше и преживяваше всичко зад и на сцената. Други, също сериозни кораджи, откровено си куфееха на тийнейджърската банда, с членове бивши порно звезди… 🙂 Къде са ми завехващите фенки, готови да преминат през моите въртящи се врати? Около мен само потни, яки чобани! Затова, естествено, си имаше причини. Ето няколко:

  • Crazy Town нямат само една песен.
  • Дори без Epic държат сценично поведение на ниво (е имаше си въздушни целувчици към яки млади мацки)
  • Свирят яко на живо, хабят се

Аз си чух песните, имали значение в една не толкова крехка възраст – Toxic, Drowning, Change, Only When I’m Drunk и се отдадох на блаженство. Дори Shifty не изглежда изплякал след толкова години – напротив, живовляк си е и се раздава.

photo: YoYo

Маймунарска София се вклини в Crazy Town до толкова, че си изпроси от тях два пъти излизане на бис, за малко да има и трети. Очаквано за биса си оставиха Revolving Door. Сигурно, защото продължават да приемат девойки, които искат още, и още…