Пета нощна смяна с Divine Magic Theory

Пета нощна смяна с Divine Magic Theory

превърта: Стаси

щрака: Теди

В нощта, в която всички пътуваме във времето, връщайки часовника един час назад, из столичните клубове има най-различни примамливи партита. Но ние още от началото на карантината през пролетта с нетърпение очакваме 5-ия рожден ден на най-голямата организация за транс музика и псайхаделика в България –
Divine Magic Theory.

По традиция вечерта на смяната на часа е избистрена със странни и забавни събития. Затова и ни отне време да стигнем до клуба. Но най-сетне около 1 часа се намираме пред вратите на Micro.

Още на входа мерят температурата на всеки посетител. Заради което, се получава и малко забавяне с влизането и струпване отпред, но ще го преживеем в името на противоепидемичните мерки и любовта към всички около нас. ❤️

След като сме дошли да празнуваме, разбира се и рожденикът черпи. С всеки билет на входа получаваш стикер, бонбонче (май бяха даже веган) и купон за безплатен хималайски чай от бара, който беше супер вкусен и приятно загряващ, както се бяхме намръзнали във вече захладняващата есен навън. 

Влизаме в залата, а атмосферата е истински магична. Гмурваме се в едно красиво светещо морско дъно с медузи, русалки и каквото още друго можете да намерите из океана. Креативността в украсата е на лице – морски твари, пружини от тавана се спускат … абе, интерактивно го бяха направили.
SativX вече е пуснал омаен транс от клетката. Енергията и ултравиолетовото осветление карат всички да светят (буквално и метафорично). В 3 ч. трансърите крещят дори по-силно от музиката, а след 30 минути публиката го изпраща с още викове и аплодисменти.

Гостът на партито започва драматично и много силно-о-o. Из клуба обикаля една мистична девойка и пречиства пространството и енергията с пало санто. Басът е усилен на макс, а трансът танцува измежду хората. Часът е 3:59 и в следващия момент отново става 3. Пътуваме заедно с Yudhisthira във времето и пространството. Навсякъде се усеща истинска еуфория. Саундът не спира да се усилва, все едно няма горна граница на силата на звука. След него на сцената застава Terpolar. Атмосферата придобива свръх мистизъм. Публиката все едно диша, движи се като едно цяло и не може да спре.

И за край DNAprocess ни омагьосва окончателно със сета си. Мартина никога не ни е разочаровала с експериментите си със звука. В 6 ч. благополучно си тръгваме. Пътуваме към вкъщи, а музиката все още ни кънти в главите. Трансът ни преследва навсякъде.

Честит рожден ден на празнуващите! Благодарим за това изживяване! Както някой в събитието беше споделил: “По-често да правите партита!”

Обичайте се!