Спечели покана за Sofia Fusion Fest

Fusion

Спечели покана за Sofia Fusion Fest

Между 23 и 24 октомври масов фюжън ще залее София. Гмурни се в приливната вълна като спечелиш една от двете покани за Sofia Fusion Fest.

С питане и до Цариград се стига. Попитай някоя от бандите, която ще се развихри по време на Sofia Fusion Fest някое и друго въпросче и си спечели покана. Имаш голям избор откъм групи, защото по време на феста ще зазвучат BULGARA, Oratnitza, Del Padre, КОТАРАШКИ, Kayno Yesno Slonce, Balkan kHans, ГРУПА ОМ, Bonbog (Тъпани и Гайди)

Условия на играта:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и изпрати имейл на [email protected] с въпрос като посочиш бандата, към която искаш да отправиш питанката си. Добави трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да попита 🙂  и да изпрати имейл на [email protected] с контактите си.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за двата дни на Sofia Fusion Fest в клуб Mixtape 5.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 21.10.2014 г., между 9 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите и ще се опита да намери отговор на въпросите им.

Период на играта: 14 – 21 октомври 2014 г.

Повече за събитието:

След подгряващите събития на Sofia Fusion Fest (25-ти и 26-ти септември) програмата на същинската част ще съчетае различни музикални елементи в едно синхронизирано цяло, като предложи на публиката дневна и вечерна част в двете зали на столичния клуб Mixtape 5.

Balkan kHans @ SZIGET 2013

Balkan Khans