Открий съкровищата на HippieLandia!

Открий съкровищата на HippieLandia!

Луташ се напред назад в търсене на най-якия летен фестивал? И докато се офлянкваш, лятната вълна те понася на гребена си и те изплюва на самотен остров, който не е заобиколен от вода, а от омайващи вибрации. Добре дошъл в HippieLandia – остров на музикални съкровища!

Остава ти само да разгадаеш картата с въпроси на DJambore.com, за да спечелиш 1 пас за острова на съкровищата! Изпрати имейл на [email protected] с правилни отговори на всичките 5 въпроса (отбелязани са в Italic) заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка до 15 юни 2016 г. и можеш да спечелиш единичен пас за HippieLandia Music Festival, който ще се развихри на 1 и 2 юли.

Вече си на зелено в парка отстрани на Терминал 2. Ориентираш се в пространствената парти обстановка и ненадейно срещаш брадат тип, изгорял на работнически потник. Той нежно ти подава карта на мястото и ти задава въпрос 1:

– Знаеш ли за какво съм тук? Щото се кефя да чуя в България за пръв групата, която ми е любима от около 2 години насам. Много ме зарибиха още с парчето Real… Сещаш се!

  1. Коя е любимата група на брадатия?

Сещаш се и грабваш картата. На нея са посочени две места и две от групите, които всеки момент ще разтърсят HippieLandia. Взираш се внимателно в странния надпис: „Net Hv Sky Ob“ и ти просветва…

2. Кои са имената на двете групи от надписа: Net Hv Sky Ob?

hippielandiaОглеждаш шарената карта още по-отблизо и се зачиташ в описание на артисти, които не си поплюват и ще превърнат музите си в съкровище за втори път в България:

„Групата e формирана още през далечната 1995-та като филмов колектив, а с течение на времето към нея се присъединяват музиканти, певци, текстописци и продуценти, които я оформят като една от най-влиятелните електронни групи на нашето съвремие. В момента бандата се състои от: Daníel Ágúst, Högni Egilsson и Birgir Thorarinsson, които без да се съобразяват с никакви норми и табута комбинират техно, хаус, соул, за да създадат едно отнасящо и изцяло оригинално звучене вече цели 20 години.“

3. Коя е описаната група?

Слънцето скоро ще залезе. Изтананикваш си нещо наум и залисан си спомняш, че трябва да намериш още поне две съкровища изложени на показ в програмата на HippieLand. Вежлива мацка с хипи кърпа те изкарва от транса, за да те поведе в познат ритъм. Шепне ти, че обожава мрачен дръм енд бейс и когато те е видяла се е сетила за песента с Noisia Feed the Machine

4. Коя е групата, която ще й хареса най-много от изпълнителите на HippieLandia Music Festival?

Нощта е загърнала острова на съкровищата, но на теб не ти е трудно да затвориш очи и да помечтаеш за следващия ден, да всмучеш живот от музикалните изпарения над езерото и да отговориш на последния въпрос:

5. Кой е българският изпълнител с няколко различни лица/имена, който ще е част от фестивала?

Самолетът отлита, големият кораб минава, а до фестивала време не остава… Изпрати отговор на петте въпроси до уречената дата и участвай в томболата за единичен пас. Победителят/откривателят на съкровища обявяваме под този материал и в страницата на DJambore.com във Facebook на 16 юни 2016.

Hip, Hip, Hippie!