НЕВЕРОЯТНАТА НОВА ВИЗИЯ НА COCOON

НЕВЕРОЯТНАТА НОВА ВИЗИЯ НА COCOON

Тази събота в Интер Експо Център Cocoon ще представят нов сценичен дизайн, който ще обиколи света следващата година. Така българските почитатели на Свен Ват и компания ще са първите, които ще станат свидетели на аудио визуалното пиршество, подготвено от  DubLab, компанията на Хуао Карильо – един от най-търсените видео дизайнери в момента.

Какво е DubLab? Това е водеща световна фирма за сценичен дизайн и видео съдържание, базирана в Лисабон, Португалия. И тъй като електронната музика е тясно свързана с дигиталното видео изкуство, най-големите проекти на компанията са именно в тази област. Техни клиенти са легендарните фестивали – Kappa Futur, Time Warp, Neopop, Movement и MDRNTY, лейбъли като Cocoon, Diynamic и Sci + Tec, както и артисти като Sven Vath, Dubfire, Loco Dice, Paco Osuna и Matador.

Многогодишната връзка на DubLab с Cocoon най-добре показва развитието и израстването във визуално отношение на това парти, започнало преди 20 години в клуб Амнезия Ибиса и постепенно превзело света. Най-новият му 3D сценичен дизайн включва мапинг проекция върху ликра, съчетана с огромен LED екран и изглежда меко казано впечатляващо. Специално за събитието от Франкфурт пристига и снимачен екип, който ще заснеме рекламен клип за Cocoon 22/ 23.

Билети можете да намерите тук.