Спечели си пас за 20 години „На тъмно“ :) Светла работа!

locomondo

Спечели си пас за 20 години „На тъмно“ :) Светла работа!

Как пък няма да „зарожденствуваме“ по случай 20 години „На Тъмно“ на 8 декември в Mixtape 5 с Locomondo, Popa Sapka, Миленита и Rebelites? Поиграй си на асоциации и можеш да спечелиш един от двата паса, които раздаваме за партито.

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с първите три асоциации, които изплуват в главата ти, когато чуеш „На тъмно„. Добави имената си и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и три асоциации.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта по случай 20 години „На Тъмно“ на 8 декември в Mixtape 5.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 07.12.2014 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 1 -7 декември 2014 г.

Повече за събитието:

Партито е на 8-ми декември в Mixtape 5 и ще събере няколко балкански банди, за които веселото настроение е запазена марка. Това са румънската ска банда Popa Sapka, гръцките веселяци Locomondo и родните Миленита и Rebelites.

PoPa SapKA – Amerika Evropa

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=FKEhwvxVfrs]