МЕТРОПОЛИС СЕ ВРЪЩА КЪМ КОРЕНИТЕ СИ С TECHNO MELTDOWN V. 2.0

МЕТРОПОЛИС СЕ ВРЪЩА КЪМ КОРЕНИТЕ СИ С TECHNO MELTDOWN V. 2.0

След изумителното парти с Carl Cox, Christopher Coe и Ben Sims, дойде време Метрополис отново да се върне към корените и мисията си – да представя на българската публика най-интересните нови лица на съвременното техно.

На 20 октомври, петък, в РЦСИ Топлоцентрала ще гостуват Kr!z и Deniro, които с продукцията си, както и с лейбъла TOKEN, оформят звука на тази музика през следващите години. Заедно с тях ще бъдат и Manoko, Miss Lidiya, DJ Steven и Ziggy. Във втората зала ще можете да чуете младите таланти от третото издания на Metropolis DJ Academy.

 

Deniro общува чрез музика. Зад аналоговите синтезатори композира музика, издавана от лейбълите, които чертаят бъдещето на техното – Dekmantel, Трип на Nina Kraviz, TOKEN и Tape Records. Зад пулта разказва истории, които започват в Детройт, минават през Амстердам и стигат до Берлин. Истории, толкова увлекателни, че остават в главите ни дълго след края на партито.

 

Kr!z има непогрешимо ухо за техно. Това е причината неговият лейбъл TOKEN стартирал през 2007 година да се смята за култов и за еталон на модерната електронна музика. С такова „ухо“ сетовете му се превръщат в невероятно пътешествие, в което ритъм и хармония трептят на космическата честота на техно музиката от бъдещето.

Metropolis presents
TECHNO MELTDOWN
ROOM 1:
DENIRO
KR!Z
Manoko
Miss Lidiya
DJ Steven
Ziggy
ROOM 2: Metropolis DJ Academy
Akela
Borozanov
DSL
Ignis
Jessica Is
Mayana
Rāda
Radicle
Sebastian
Stéph
Teo
Vella