Lazy Face & DJ Onzy регенерират за радио Реакция

DJ Onzy

Lazy Face & DJ Onzy регенерират за радио Реакция

DJ Onzy и Lazy Face цъфват на 21 март (петък) в Тънка червена линия за парти-регенерация за радио Реакция. Какво ли имат да кажат преди този съдбовен момент?

An: Здрасти, здрасти. Кой, кой е, за тези, които са невежи за творчеството ви…

Lazy Face: Аз съм Лазар а.к.а. Лазо Еър Форса, водещ на Jamaica Air Force radio show по радио Реакция.

DJ Onzy: Аз съм Лъчо, вокалист на група Q-Check и оператор на алтер егото ми (DJ Onzy).

Аn: Ще участвате в „регенерацията“ на радио Реакция. Какво ви свързва със студентското радио?

Lazy Face: Ами, като цяло се познаваме с екипа от доста време, като аз водя предаването си на живо от Студио 69 всяка сряда вечер от близо половин година.

DJ OnzyDJ Onzy: Екипът на радиото се състои от свестни младежи, будни умове със стабилни дробове. Свързват ни най-вече приятелството и нееднократните ни излагации в ефира му. Имал съм няколко гостувания, включително и един акустичен перформънс, но безспорно най-скандалното ми участие беше на 1-ви януари тази година, в предаването на Lazy Face, където злоупотребявахме в ефир и се стигна до крайни ситуации. Предаването е документирано за поколенията…

An: Още помним първоянуарското живо предаване, а йе! На партито ще пускат и Shaker Maker, Марто от Строежа и Soregashi. Oсвен радиото какво друго ви събира, за да сте петимата заедно в Тънка червена линия?

DJ Onzy: Eдна свястна компания от легенди на българския ъндър и оувърграунд…

Lazy Face: Все читави момчета, млади и красиви.

An: Да, както и да погледнеш плаката на партито, всички сте млади, красиви и най-вече читави :). А какво точно ще се регенерира в Реакция, за какво да цъфнем с 3 лв. вход?

Lazy FaceLazy Face: Ще се съберат пари за нов, по-голям хладилник, че в тоя не се събират повече от две бири и едно сокче. И пластмасови чашки ще се купят, че да не се излагаме пред гостите (смях). Разбира се, ще се обнови техниката в студиото, която си е музейна, както и да го погледнеш.

DJ Onzy: Ще се регенерират приходи, които ще допринесат за по-доброто качество на предаванията, посредством техника от 21-ви век. Ще съберем и за логопед, и за психиатър…

An: Едва ли само една „регенерация“ ще е необходима :). Най-нелепото парти, на което сте пускали?

Lazy Face: Пускал съм на три сватби и в коридора на един от факултетите на СУ. В очакване съм на нелепи предложения, които да приема, за да допълня списъка!

An: Звучи, все едно си пускал на четири сватби и едно погребение :). Добре, а когато не диджействате, къде обичате да разпускате?

DJ Onzy: Обичаме повечето софийски клубове и барове, в които се пуска нормална музика и се правят нормални концерти, а такива места вече хич не са малко. В повечето от тях сме и участвали под някаква форма… Едни от любимите ми са: Тънка червена линия, Строежа, Микстейп, Барфлай и т.н.

Lazy Face: Съгласен съм с колегата, въртим се в един кръг като цяло, и сме редовни на повечето места, на които ходят нормални хора.

An: Колеги, за какво да наострим уши на 21-ви март, какво сте замислили да пускате?

Lazy Face: All things jamaican.

DJ Onzy: Ще пускам предимно ска и рокендрол, това е диджейската ми концепция като цяло.

Регенерация Радио Реакция
Студентското радио Реакция организира парти на 21 март (петък) в Тънка червена линия с петима от популярните лица на нощна София – Shaker Maker, Марто от Строежа, Soregashi, DJ Onzy и Lazy Face. Ентусиастите от екипа на радиото се нуждаят от подновяване на техниката в Студио 69 и затова са решили да съберат в една вечер петима диджеи и да организират парти срещу символичен вход. Кодовото название на събитието е „Регенерация за радио Реакция – цъфни с 3 лв., за да вържем“.