KASABIAN са илюминати!?

Kasabian

KASABIAN са илюминати!?

За да се потвърди или отхвърли горното твърдение, авторът все пак трябва лично да съпреживее сценичното изпълнение на бандата на живо по време на втория ден от Spirit of Burgas 🙂 – бел. ред.

Илюминатите никога не са изпускали от око България и ето, че на 8-ми август ще изпратят едно от най-силните си оръжия за масово подскачане – английската банда KASABIAN. Те ще ударят в жегата хиляди, дошли да куфеят на бургаския плаж. Бъдете подготвени, защото предстои истинско илюминатно облъчване в продължение на близо 2 часа!

Воден от филантропско усещане пиша (тъй както умея) за DJambore.com и се чувствам задължен да приведа няколко факти за групата, които биха убедили и най-върлите скептици, че KASABIAN са илюминати… Готови ли сте? Започваме!Sergio-Pizzorno

 •  Първоначално името на бандата – Saracuse е грешно изписване на историческия град Сиракуза (Syracuse) в Сицилия. От векове насам Сиракуза е познат като популярно място за събиране на групировки, подчинени на мисиите на тайни общества. Какво по-подходящо име за банда, излъчваща заслепителни послания в името на подготвяне на човечеството за Новия световен ред? Твърде очевидната свръзка довежда до промяна на името на KASABIAN, което далеч не е продиктувано единствено от „интересната“ асоциация с Linda Kasabian – фаталната жена от клана на Charles Manson. За незапознатите, поровете историята на Charles ТУК или, ако нямате сърце вижте този документален филм.

Съвпадение с окултни места, общества, образи и събития? Не мислА!

 • Клиповете и текстовете на KASABIAN съдържат macabre (макабра – качество на определени художествени и литературни творби, характеризиращи се с мрачна и злокобна атмосфера. – бел.ред.) и недвусмислено отправят послания, които облъчват младото поколение с идеите на Новия световен ред (незавоелиран и красноречив пример е STIVIE – гледай и слушай).

В книгата си “Световната революция” Уебстър посочва списък, който включва следните 6 цели на Новия ред, които ще обвържа директно с цитати от текстове на KASABIAN.

 1. Премахване на Монархията и всички съществуващи правителства. (Tired of taking orders
  Coping with disorders –
  Eez-Eh)
 2. Премахване на частната собственост (и превръщане на всички собственици, в безимотни “пролетарии”). (No one else is here/ And I can’t care and since I’ve nothing/No one else gets high/And I can’t sleep ’cause I’ve got nothing – ID)
 3. Премахване на правото на наследяване. (John was a scientist, he was hooked on LSD/
  Interested in mind control and how the monkey held the key/ Said that all life is experiments somebody’s planning for the heir/ It’s for the unexpected citizens who hallucinate in fearCut Off*)

*За по-находчивите – обърнете внимание на целия текст, който съдържа в себе си идеята за контрол над ума, използване на психоактивни вещества, опълчване срещу системата…)

 1. Премахване на патриотизма. (Put down your souvenirs I think it’s time / We’ve been dead behind the eyes/ Switching stations as our country dies – Ladies And Gentlemen, Roll The Dice)
 2. Премахване на семейството, брака и цялата моралност (и съвест), както и институциите за (традиционно-религиозно) обучение на децата (и заменянето им с т.н. “светско образование”)

stevieStevie, where you going with that gun
Who you wanna shoot down
Who you tryinna kill

‘Cos you’ve been watching too much TV
It’s playing with your memory
It’s tryinna break your heart

Just calm down, take your medication
It numbs you to the world
Not my worldStеvie

empireи

Too much information
Well I said you’re good for nothing
Stitch your part of counterfeit
I said your far out here
Taking at the roads
Where you’re taken for the simple codes Empire (задължително гледай и линкнатото видео – бел.авт.)

6. Премахване на религиите

Wire me up to machines
I’ll be your prisoner
Find it hard to believe
You are my murderer
I’m on fire behind you
Heads a fallen sky – Fire

 •  Знаците в числа са закодирани в името на последния албум на групата 48:13. Не случайно той излезе официално миналата година на датата 6.06. Ако се чудиш къде е третата шестица, то тя е в предходната година 2013 г. (2+0+1+3=6) – според някои окулисти от главните редици на илюминатите, годините се броят 9 месеца назад от Григорианския календар. Какво излиза? Според илюминатни разбирания, премиерата на албума се е състояла на 6.06.2013 – дата, носеща три шестици!

Не си мисли и че наименованието 48:13 е свързано с продължителността на албума! 4+8=12, а 1+3=4, следователно 12:4=3!!! 3 са страните на триъгълника, от който гледа всеобхватното око на илюминатите! Числата 3, 7, 9, 11, 13, 33, 39 са от особено значение за окултното скрито общество. Всеки сбор от посочените цифри е свързан със системата на управление при илюминатите, тоест 48 (39+9): 13 се тълкува като скрито послание към послушната и заблудена публика!

ИЗВОДЪТ Е ЕДИН: KASABIAN са илюминати!

ПОТВЪРДЕНО!

(Независимо дали търсиш под вола теле или под тоалетната чиния илюминат, в никакъв случай не изпускай нечовешкото изпълнение на KASABIAN на 8 август по време на Spirit of Burgas – бел. ред.)