IVE с нов сингъл и видео – „Твоя“

IVE с нов сингъл и видео – „Твоя“

„Твоя“ е най-новият сингъл на певицата IVE, която този път прави в колаборация с набиращия популярност в българсkия музикален ефир композитор и изпълнител Любомир Боянов – Chaz.

Музиката и текста на песента пишат заедно, аранжиментът е изцяло на Chaz. Стилът е съвременен поп, който IVE отново изпълнява с характерната си топлина и усмивка. Продукцията е завършена в студиото на един от най-добрите музикални продуценти в България – Димитър Ганчев – Майт. За мастера също залагат на световно утвърдени имена, затова го изпращат лично в студиото на Dave Kutch в Ню Йорк (работил с: Dua Lipa, Lana Del Rey, Christina Aguilera, Justin Timberlake идр.),  което безспорно гарантира за високото качество на звученето на парчето.„Твоя“  е поредният музикален проект на IVE, който засяга важни социални теми и носи силно послание. За връзката между вируталния и физическия свят,  за приемането на новата онлайн реалност и потапянето в социалните мрежи, говори видеоклипът към песента. Изцяло изработен и заснет от екипа на 27Visuals, проектът цели да покаже смисъла на парлелния виртуален свят, който все по-силно навлиза в ежедневието ни. Домакин на снимките е Culture Beat Club, който винаги подкрепя българската музика и неведнъж е отварял вратите си за различни музикални проекти на IVE (15 години „Инстинтк“, „Забранената Музика“, „Намирам смисъл“ – New Single & Video Premier” и др.).
В снимките участва известният професионален танцьор и хореограф Захари Нанков, който подкрепя музиката на IVE още от 2018  г., когато играе главна роля във видеоклипа към сингъла „Няма път .без промяна“.