FWD: FSS pres. Missin (Methlab, Dividid)

FWD: FSS pres. Missin (Methlab, Dividid)

Здравейте, прЕАтелки,

С нашите парти авери неслучайно пак се забъркахме в едно от най-яките за съботната вечер партита – FSS pres. Missin (Methlab, Dividid) 18.05, което ни зареди с нужната доза бас като за уикенда и за след него.

Вечерта ни започна със странно потрепване на листата на раззеленилите се дървета и тих странен шепот, понесен из запролетила се вече София. Замотахме се…

За пропусналите (за което можете само да съжалявате много), дръменбейс банкетът протече по следния лайнъп:

Ние самите проникнахме в клуба (Micro) за края на сета на ICEBOX (N3TOK b2b Hydrashock), за което можем само да съжаляваме (но за жалост времето тече бързо). Изтървахме и рапа – на вратата се разминахме с Chibook-a, който така и не се включи на микрофона повече.

Последва сетът на Phirah back to back с TSM, които подгряха за главния злодей на вечерта  – Missin. Описван като един от „най-обещаващите таланти от новото поколение артисти, което вече оставя отпечатъка си върху световната електронна сцена.“ MISSIN полага основите с отличителни издания за светкавично развиващите се лейбъли – VALE и Terra Firma, а наскоро вдига летвата сериозно с издания за METHLAB и DIVIDID.

Ако случайно пък не знаете главните виновници, четете:

FUTURE SOUNDS OF SOFIA е музикална колаборация насочена към дълбокия и мелодичен drum&bass и близките му подстилове. Следвайки мотото “Visual and Vocal Drum and Bass”, Future Sounds Of Sofia се стремят да поднесат нов тип изживяване на любителите на този стил. FSS залагат на качеството на саунда, дълбочината на музиката и гледат на тази сцена от нов ъгъл.“

Та, имаше много бас, дълбока магия, криволичене и шумулене, шъкалкавене и хилеж.

Помним само, че Thrust сцепи, Kiril се оказа италианец, а партито продължи не до 5, а до 6 като никога.

Поприключихме се с Thrust & Metastasys – дуото, което винаги ни отваря метастази.

До другия път на баса, прЕАтели! Не се крийте от бас, отворете си душите към него. И към Бъдещето, разбира се…

photo: LeMouseRat Photographie