ФАЗА X EROTOMANIA 6.0 С TAKAAKI ITOH И RENE WISE

ФАЗА X EROTOMANIA 6.0 С TAKAAKI ITOH И RENE WISE

Здравейте, палави рейвърчета,

Още не можем да се освестим от уикенда, който, и този път, ни остави едно изключително приятно чувство. В петъчната вечер (или по-скоро в събота след полунощ) бяхме на ФАЗА x Erotomania 6.0 със специалното участие на една легенда в техното – Takaaki Itoh [JPN], подкрепен от младата надежда на Европейската сцена – Rene Wise. Говорим си за едно парти за ценителите на тъмния хипнотичен техно sound. Готови ли сте?

В станалото вече емблематично място за подобен род партита The Steps, пристигнахме около 1-2 след полунощ точно за Rene Wise, който ни зарадва с 3-часов сет, потапяйки ни в тъмните води на истинското техно. За жалост пропуснахме първия артист в програмата ART:ON… Timetable below:

На живо се насладихме на майсторски забъркани звукови пейзажи в преобладаващо тъмни и сурови краски. Дълбоко, тъмно и хипнотично – тъкмо по вкуса ни! Пуснете си това, за да ни влезете във филма, който ни сътвори Rene Wise.  

Около 04:00 парти щафетата бе поета от нашите момчета PVRVLLELSELF, които ни бяха приготвили специален 1-часов live session. Кой казва, че на техно партитата само се пуска музика, тя се и създава и „изсвирва“ на момента… PVRVLLELSELF отново бяха безкомпромисни и вдигнаха нивото до нужното, преди легендата на Японската техно сцена.

Около 05:00 (което, може да ви се струва късно, но за подобен род партита си е тъкмо на време) зад пулта изгря Takaaki Itoh, който скромно и без претенции ни „заблъска“ и повлече със звука си, наподобяващ безкрайна тъмна спирала. Дълбоко, хипнотично и органично, в неподправен и типичен за японеца стил. За справка – Warbler [KR3002] или Lander [IA010].

Takaaki ни поведе на 3-часово музикално пътешествие, затваряйки партито в 08:00. За жалост, ние нямахме възможността (нито силите) да стоим до 8 сутринта (не знаем какво ни става напоследък, явно остаряваме – б.а.). И все пак можем да обобщим, че присъствахме на автентично и неподправено техно парти, което ни върна меланхолично и леко назад в мислите ни, за добрите стари рейвове, на които обикновено попадахме случайно на времето. Дано имаме повече такива събития и за в бъдеще. 

За останалите до края на събитието – честито и до скоро, на следващото парти, което ще затворим заедно, приятели, обещаваме ви!

P. S. Благодарности на организаторите ФАЗА, Swift GAP Events и PvrvllelSelf.