Yasmin Levy @ Sofia Live Club

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Yasmin Levy @ Sofia Live Club

За най-големите музикални ценители, за любителите на фламенкото, за професионалистите и изследователите на древните ритми, за хората – Ясмин Леви ще изнесе своя първи концерт на 21 октомври, в Sofia Live Club, по покана на Ивент Зона.

Израелската певица ще пристигне в София с интернационална група музиканти, с богато разнообразие от инструменти – от флейта и дудук, до класически контрабас и перкусии. Характерно за изпълненията на Ясмин Леви е високият професионализъм, тя звучи на място и трогателно, както индивидуално, така и пред класическа филхармония. Нейните песни вибрират в страстните ноти на фламенко и танго, обогатени с щипка музикална култура от всички краища на планетата.

Музиката на Ясмин Леви е целият живот, изпян и преживян в един стих. Да останеш безмълвен е естествено, безпристрастен – никога. Този дълбок, мощен, хващащ за гърлото глас, не се забравя никога. Той те разтърсва до мозъка на костите, настръхва косите ти, разбива всичките ти митове. Най-сетне и почитателите й в България ще имат шанса да я видят на живо!

Заповядайте на концерта на Ясмин в София Лайв Клуб на 21 октомври и се уверете, колко лют и страстен може да бъде всеки сезон от човешкия живот.

За подробности следете фейсбук страницата на Event Zone.
Поради големия интерес, промоционалините билети за събитието са изчерпани. В продажба са вече стандартни билети на цена от 70 лв., които може да закупите от линка.

 

октомври 21 2017

Details

Date: октомври 21, 2017
Time: 21:30 - 23:30
Cost: 70лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/455099988208885/

Venue

Sofia Live Club

София, Bulgaria

+ Google Map