!CANCELLED! TRICKY – 15 May 2022

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

!CANCELLED! TRICKY – 15 May 2022

Важно! Концертът на TRICKY се отменя, поради влошено здравословно състояние на артиста. Вчера 7.03.2022 получихме новината, че цялото Европейско турне се отменя:
Regrettably we must announce that all upcoming live shows are cancelled as Tricky must take a break to focus on matters of personal health.
Full refunds will be available from your point of purchase, who will also be in touch shortly with further information.
Apologies for the inconvenience caused, and looking forward to being back on the road in the near future.“
Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени по следните начини:
-Билетите, закупени онлайн през системата на Paysera, ще бъдат върнати по сметките на клиентите, през които са платени. За целта е нужно да изпратите на и-мейл: [email protected] снимка на билета, на която ясно се вижда номера на поръчката и номера на билета/билетите. Нужно е да потвърдите дали картата, от която е закупен билетът е активна. Ако не е активна вече картата ви, моля посочете три имена и банкова сметка, по която да наредим парите. Мейлът следва да бъде изпратен от и-мейла ви, който сте посочили при закупуване на билетите ви.
-Билети, закупени от магазини На Тъмно, ще бъдат върнати на клиентите по банков път, като за целта е нужно да бъде изпратен и-мейл на [email protected] със снимка на билета с ясно видим номер на билет, номер на поръчка, цена, прикрепената касова бележка издадена от магазин На Тъмно, както и информация подадена от клиента закупил билетите с три имена и банкова сметка, по която да бъдат възстановени сумите по закупените билети.
-Сумите за билети, закупени по куриер с наложен платеж, ще бъдат възстановени отново с наложен платеж обратно към клиента. За целта е нужно клиентите изпратят и-мейл на [email protected] и изпратят снимка на своя билет и прикрепения към него касов бон, две имена, телефон и офис на Еконт.
Крайният срок за връщане на билетите е 30.04.2022г.

Предишна информация за събитието:

Kонцертът на TRICKY се отлага за 15.05.2022

Причина за отлагането е форсмажорна, наложена от продължаващата световната пандемия от коронавируса Covid-19

Концертът на легендарния TRICKY в София ще бъде отложен за 15 май 2022. Промяната на датата за шоуто се налага заради форсмажорните обстоятелства, породени от световна пандемия от коронавируса Covid-19. За съжаление, поради продължаващите ограничения за пътуване до и от България и други части от  Европа и наложените ограничения за провеждане на културни събития в България свързани с нестихващата пандемия от Covid-19 мениджмънтът взе решение датата в София  да бъде преместена за 15 май 2022г. Всички категории закупени билети остават валидни и ще важат за новата дата без нужда от презаверка. Мениджмънтът на Tricky призoвават феновете за разбиране и търпение в този труден за всички период.

Tricky e култ, мрак, болка и гняв. Tricky винаги е бил от тъмната страна на трипхопа и само той може да ни го представи по възможно найточния и красив начин

През 2019 Трики започва работа по албума Fall to Pieces, но преживява ужасна лична трагедия със загубата на дъщеря му Mazi. Трагедията, която преживява Tricky е огромна и се усеща във всяка една песен от албума Fall to Pieces, който излезна през месец септември 2020. И чуете ли гo, определено ще се убедите в това, а после дълго ще гo слушате на рипийт, защото Fall to Pieces e определено сред най-интригуващи музикални проекти за изминалата 2020-а. В този албум TRICKY си колаборира с певиците Marta Złakowska и Oh Land.

 

Билети може да намерите онлайн тук и офлайн на каса само в магазини На Тъмно в цялата страна или да поръчате по куриер на 0886 126 995.

 

май 15 2022

Details

Date: май 15, 2022
Time: 19:30 - 23:30
Cost: 40лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1012311969251264

Venue

Sofia Live Club

София, Bulgaria

+ Google Map