Superhiks (Macedonia) – Live at Stroeja – 13 June 2019

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Superhiks (Macedonia) – Live at Stroeja – 13 June 2019

МАКЕДОНЦИТЕ SUPERHIKS С ТРИ КОНЦЕРТА У НАС ПРЕЗ ЮНИ. Групата ще посети София, Варна и Градина между 13-15 юни.

Македонската ска-реге-рок формация SUPERHIKS пристига в България за серия от три концерта. Групата празнува 25 години от създаването си, което отбеляза с голям, напълно разпродаден лайв в Скопие в началото на март. Съседската банда е добре позната на българската аудитория от няколкото си концерта в София през последните десет години и участието си на фестивалите Kavatsi Beach Festifal и Wrong Fest.

Концертът в София ще се случи на 13 юни, четвъртък, в Клуб Строежа. Умишлено е избрано емблематично място, с богата история, но малък капацитет. Само 150 билета ще бъдат пуснати в продажба, което го прави още по-ценно и чакано. На 14 юни, петък, СУПЕРХИКС ще свирят за първи път във Варна – в Клуб Ментол. На 15 юни, събота, бандата се отправя към Баш Бар, Градина. Началните часове и на трите събития са от 22:30 ч.

SUPERHIKS са известни в страната ни от своите концерти, характерни с разнообразна по стил музика и множество забавни, хумористични и саркастични текстове и коментари, с които бандата печели симпатии и нарастващ брой фенове. Сред популярните им парчета са „Rade“, „Optimi-SKA“, „Graffiti Boy“, „Toa ne sum jas“, „Na Luta Rana“, „Africa“ и други, а песента „Kolku Vreme“ дори е включена в компилацията на Строежа – ‘Credit To The Nation’. Групата е сред най-популярните имена в Македония, като има няколко награди за Най-добра група, Най-добро видео и Най-добър концерт.

Билетите за концерта на 13 юни в Строежа вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg – на цени от 12 лв. на предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и на място. Каси: щанд EVENTIM – ул. „6-ти септември“, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. С оглед на очаквания висок интерес и ограниченото количество, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване!

Билети за концерта във Варна ще се предлагат само на място. Събитието на Баш Бара в Къмпинг Градина е със свободен вход.

юни 13 2019

Details

Date: юни 13, 2019
Time: 22:00
Cost: 12лв.-15лв.
Събитие Tags:,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/604821860035342/

Venue

Строежа

116 Georgi Rakovski Str
София,

+ Google Map

Phone:

088 597 4666

Visit Venue Website