SUNBLINDS В ЛИЧЕН КОНЦЕРТ ПОД СВЕТЛИНАТА НА НОЩНАТА ЛАМПА

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

SUNBLINDS В ЛИЧЕН КОНЦЕРТ ПОД СВЕТЛИНАТА НА НОЩНАТА ЛАМПА

Организаторите от Lampa Collective продължават серията си от тематични концерти с първия самостоятелен такъв на SUNDBLINDS, който обещава да се запомни с интимната и уютна атмосфера.

Музиката на SUNBLINDS трепти като жичката в електрическа крушка, излъчваща топла и мека светлина. На 14-ти декември, в К.Е.В.А., ще видим SUNDBLINDS откровени, „оголени“ и решили да ни доверят своите дълбоки лични преживявания чрез музиката и текстовете, вдъхновени от тях. Музиката им е толкова лична и искрена, свързана с конкретни емоционални събития, че представянето ѝ пред публика е акт на огромна смелост, а предстоящият им концерт ще е първият самостоятелен концерт на бандата, което го прави още по-специален.

Чети интервю със SUNDBLINDS тук.

Наскоро инди бандата издаде два сингъла от предстоящия им албум, а концертът „под светлината на нощната лампа“ е продължение на серията концептуални концерти на „Lampa Collective”, които се случиха през пролетта и лятото на 2023 г.

Домакините от Клуб за Естетическо Възпитание на Артиста (КЕВА) и организаторите Lampa Collective ще се постараят за уютната атмосфера, която най-добре да пасне на най-личните спомени и преживявания, които SUNBLINDS ще споделят на тавана под софийския покрив на К.Е.В.А. под светлината на нощната лампа за четене.

Ще чуем и сет с музика от акустичния проект на фронтмена на Sunblinds – Петър Тодоров – Peter Wavy.

Събитието е с начален час 21:30 ч., а билети с цена 15 лв. могат да бъдат намерени от epaygo.bg и в касите на EasyPay. В деня на събитието на входа билети ше бъдат с цена 20 лв.

 

 

декември 14 2023

Details

Date: декември 14, 2023
Time: 21:00 - 23:59
Cost: 15лв.-20лв.
Събитие Tags:,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/910231327487322/?

Venue

Клуб за Естетическо Възпитание на Артиста

ул. Георги С. Раковски 114
София, Bulgaria

+ Google Map