СТРОЕЖА ПОСРЕЩА 21-И РОЖДЕН ДЕН С ВОКАЛИСТИТЕ НА SKINDRED И SENSER

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

СТРОЕЖА ПОСРЕЩА 21-И РОЖДЕН ДЕН С ВОКАЛИСТИТЕ НА SKINDRED И SENSER

Benji Webbe и Heitham Al-Sayed се включват с диджейски сетове в програмите за 9 и 10 март

Този уикенд клуб Строежа отбелязва своя XXI рожден ден. Основните събития са предвидени за 9 и 10 март. В петъчната вечер специален гост, със свой собствен селекторски сет ще бъде вокалистът на уелската алтърнатив-метъл, рок-реге и ню-метъл банда SKINDREDBenji Webbe. Самият той ще отпразнува своя рожден ден в София. Навръх годишнината, в съботната вечер почетен гост ще бъде фронтменът на формираната в Лондон алтърнатив-рок, рап-кор група SENSERHeitham Al-Sayed.

И двете банди са често пускани в Строежа от години насам, което определя конкретния избор. Skindred имат едно гостуване в България – на Spirit Of Burgas през 2011 г., популярни са с парчетата си Rat Race, Trouble, Nobody, Kill The Power, Electric Avenue и много други. Senser са били два пъти у нас – в рамките на 2009 г., отново по покана на Строежа. Те са широко известни от средата на 90-те, а хитовете им Age OfPanic и Switch се превърнаха в химни на тогавашното поколение. Освен Heitham Al-Sayed, в партито на 10-и март ще се включат и няколко от резидент-селекторите на клуба, плюс Shakermaker.

В списъка от гости, които ще гостуват в целия – празничен за клуба месец март, влизат още Остава, Шкода, Plastic Bo., Repetitor (Serbia), Мерудия, Soundprophet, Dayo, The Gentlemen, НеЩо ЦвЕтНо, плюс няколко тематични брит и нюуейв партита. Подробна информация може да бъде открита в страницата на клуба във Фейсбук.

Клуб Строежа е открит през март 1997 г. На практика – един от най-старите клубове в страната, който през цялата си дългогодишна история не е прекратявал дейност, и то неотлъчно следвайки първоначалната си музикална концепция и редовна публична активност.

Details

Start: март 9, 2018 @ 22:00
End: март 11, 2018 @ 05:00
Cost: Безплатно-5лв.
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/pg/stroeja/events/?ref=page_internal

Venue

Строежа

116 Georgi Rakovski Str
София,

+ Google Map

Phone:

088 597 4666

Visit Venue Website