S.A.R.S. @ Love CHange Music Festival, 16.09.2017

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

S.A.R.S. @ Love CHange Music Festival, 16.09.2017

S.A.R.S. със специален концерт на крепостта “Хисаря” в Ловеч

Забиват на 16 септември, като част от Love Change Music Festival

   Най-новият и свеж музикален фестивал у нас – Love Change Music Festival, който този уикенд събра хиляди фенове в Ловеч продължава и на 16 септември с много специален концерт на любимците от Сърбия – S.A.R.S. Мястото, където ще се състои е едно от най-красивите в града – средновековната ловешка крепост “Хисаря”. Началото е в 19.30ч.

Билети за събитието се пускат в продажба от днес, а цената им е 15 лв. Те могат да се закупят от касата на на Ловчанско читалище „Наука “, в Туристическия информационен център на Покрития мост /от 9.00 до 17.00 ч/ и с онлайн резервация на [email protected]. Билети ще се продават и на място в деня на концерта.

   Огромното количество дъжд, който се изля в града в неделя вечер, силната буря и ураганнен вятър, които доведоха до затвяряне на пътища в района и много паднали дървета възпрепятстваха участието на S.A.R.S. в първото издание на иначе прекрасното събитие. Новият специален концерт на S.A.R.S. на 16 септември в Ловеч ще бъде факт благодарение на бързите и адекватни усилия на организаторите от община Ловеч, мениджмънта на бандата и не на последно място на огромното желание на самите музиканти да се срещнат с многобройните си фенове в Ловеч. Очакваме S.A.R.S. в пълен блясък, със страхотна енергия и настроение, за един уникален концерт в края на лятото, като част от свежия Love Change Music Festival 2017.

Важна информация от организаторите: За да избегнем евентуални злоупотреби с пропускателния режим, на концерта на S.A.R.S. ще се влиза само с фестивалните гривни. Няма смисъл да носите билетите си и само наличието на билет без гривна няма да ви осигури достъп до концерта. Който си пази само билета, нека пише на [email protected] до 14 СЕПТЕМВРИ!
За това събитие важат всички фестивални правила без, които са публикувани на нашата страница. Моля запознайте се с тях предварително – http://lovechange.bg/Pravila.html Няма предвиден къмпинг и ако желаете да ползвате място за палатка, пишети ни [email protected]

септември 16 2017

Details

Date: септември 16, 2017
Time: 19:30
Cost: 15лв.
Събитие Tags:, ,
Website: Visit Event Website