РУШИ С КОНЦЕРТ В ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР НА 4 АВГУСТ

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

РУШИ С КОНЦЕРТ В ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР НА 4 АВГУСТ

ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА В БУРГАС

Специален гост: МИЛА РОБЕРТ

След 20 години на сцената и множество разпродадени лайв събития, РУШИ ще направи голям концерт и в Бургас това лято. Датата е 4 август, мястото – Летният театър в Морската градина. За своите морски и ваканционни фенове поп звездата подготвя програма с най-доброто и най-новото от своята кариера. Елате, за да чуете вечни класики като „Всичко се връща“, „италианското“ и „Хотел **звезди“ в нови, танцувални аранжименти. Както и някои от най-новите парчета на РУШИ като „Мексико“ и „Черна котка“.

Заедно с РУШИ на сцената на живо ще свирят и музикантите от лайв бандата му: Васил Вутев на барабани, Иво Чалъков – китари, Денис Попстоев – синтезатор и програминг и Катя Кръстева, бек вокали.

Специален гост на концерта ще бъде МИЛА РОБЕРТ, която в деня на събитието в Бургас издава нов кратък албум на име „Gap Summer”, който е на английски език и самата тя е продуцирала голяма част от аранжиментите в него. Проектът ще се дистрибутира и извън рамките на България от музикалния лейбъл „Stereofox”,  а Мила ще го изпълни премиерно на концерта в Бургас.

Билетите са в мрежата на EVENTIM в цялата страна, както и онлайн. Билети се продават и на каса Билет център „Часовника“ в Бургас.

август 04 2022

Details

Date: август 4, 2022
Time: 20:00 - 22:30
Cost: 25лв.-35лв.
Събитие Tags:,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/551948949745346

Venue

летен театър Бургас

Морска градина
Бургас, Bulgaria

+ Google Map