Милица Гладнишка и Михаил Йосифов Секстет – 22.02.2020

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Милица Гладнишка и Михаил Йосифов Секстет – 22.02.2020

Концертспектакъл с музика от филми

Ако участваш в играта на DJambore.com до 19 февруари, можеш да спечелиш двойна покана за концерта!

След големия успех на 11 май миналата година, Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет, отново ще гостуват в Sofia Live Club с проекта „Живот като на кино“ със специалното участие на Васил Спасов.

Сцената на клуба ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи. Комедия, драма или трилър – единствената и неповторима Милица Гладнишка с размах ще преведе публиката на концерта през различни житейски ситуации и състояния. Настроението е гарантирано, а спомените ще си заслужават. Ще се докоснем до истински художествени истории поднесени по най-истинският музикален начин.

Как звучи Сексът в града, как са я карали семейство Флинстоун в каменната ера, как с темпо и ентусиазъм се прави ремонт в България през 70-те години на 20 век, в опасност ли са 101 далматинеца – това са някои от историите, които Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет ще ни разкажат с музика. Репертоарът на концерта включва и песни от Амадеус, Зеленият път, Маската, Семейство Мейзга. 

Освен успешното си партньорство с Михаил Йосифов секстет – една любовна история, започнала преди 9 години, Милица Гладнишка участва и в редица други музикални и театрални проекти – „Титанично“, „Брачни безумия“ и „Последният човек”. 

БИЛЕТИ за събитието има на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM, OMV, Office 1 и другите партньорски каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева. Билетът не гарантира седящо място!

февруари 22 2020

Details

Date: февруари 22, 2020
Time: 22:00
Cost: 15лв.-20лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2488640598075263/

Venue

Sofia Live Club

подлез НДК, срещу фонтана Sofia, Bulgaria
Sofia,

+ Google Map

Phone:

0886 66 10 45

Visit Venue Website