Meadows Family MeetUp: Life into the Reality

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Meadows Family MeetUp: Life into the Reality

Поставяме си мисия – да потърсим кое е реалното в живота ни тук и сега. Дали ще го открием от другата страна на екрана на смартфона ни? Или пък се крие през уикенда или през онези дългоочаквани две седмици през лятото? Ние казваме, че реален е живот, в който всеки миг е изпълнен със съдържание. Без претенции и очаквания. Без да търсим да запълваме всяка минута със заетост и всичките тези безпирни пътувания, пътувания и след това празнота. Радост, нетърпение, въодушевление, страст, меланхолия… you name it.

Излизаме извън границите, опитваме се да избягаме и пак и пак, връщайки реалността в живота и живота в реалността – това е целта на нашето следобедно соаре, което ще продължи до изгрев слънце и след това… Едно събиране на нашето интимно родопско общество в туптящото сърце на града, за да си припомним и за да забравим. Какво? Ти решаваш. Избери своята реалност и я сподели с нас.

Нашето соаре ще започне в ранния следобед с медитация, енергийно лечение и спиритуални сесии, след което ще се настроим на музикална вълна и ще прелеем енергията си в танци с различни DJ-и, лайв музика и актове на български и чуждестранни Meadows артисти, докато не посрещнем и не изпратим първите слънчеви лъчи. Всичко това ще се случи в подходяща среда и стилна Meadows намеса в публичното пространсто. В двора на Фабриката ще има напитки и food court, а нашите приятели от FREA ще организират базар за дрехи, така че ще можете да се погрижите и за своя фестивален outfit.

Meadows Family Sofia MeetUp tickets.

Combo tickets: Festival Full Pass+Meadows MeetUp.

Be real. Come real.

май 18 2019

Details

Start: май 18, 2019 @ 16:00
End: май 19, 2019 @ 08:00
Cost: 20лв.
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2190782597679505/

Venue

Fabrika 126

126 Maria Luiza blvd
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Phone:

088 863 6062

Visit Venue Website