Маймунарника again

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Маймунарника again

Голямо откриващо парти на 13-ти май, в което обичайно ще те срещнем с почти всички, с които обичаш да се срещаш в Маймунарника. И не само с обичайните заподозрени около теб, ами и с UNKLE BILLY, Merudia, COOL END THE GHE, Таралежков, BGz (acoustic set), бат‘ Невен и още. С първите 300 ще си кажем наздраве с безплатна бира.

Броиш до 5 след това. 5 дни след това и четирима и една Ния идват в Маймунарника за първото за сезона включване на ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ при нас. Какво и как ще правят, можем да разчитаме само на легендите, но е доста сигурно, че ще чуем „Денонощен магазин“, „Вендъж когато“ и „Ракийчице“. Миналата година станаха на 20‘, а сега абсолютно по американски легално ще могат да енергизират и завоалират сцената на Маймунарника.

След това бруталният джангър на ансамбъл Svetlio & The Legends и музикален състав Докторс Гого Бенд ви канят в гората, за да се опияните с хмелени отвари покрай музиката им.

И накрая на този epic откриващ месец идват Београдски синдикат след близо 18 години из хип-хоп полята на Балканите. Единайсетте от Синдиката ще разбушуват сцената ни с бурен и ангажиращ хип-хоп и надъхваща музика, която не бяга от проблемите на улицата и обществото.

Билети за концерта можеш да закупиш в мрежата на ticketlogic.bg, на място или в MY TAPAS BAR.

май 13 2017

Details

Start: май 13, 2017 @ 15:00
End: май 14, 2017 @ 02:00
Cost: 5лв.-10лв.
Събитие Tags:,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1238500529552661/

Venue

Маймунарника

Borisova gradina
Sofia,

+ Google Map

Phone:

089 689 6038

Visit Venue Website