Love Is Found: A Tribute To SADE

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Love Is Found: A Tribute To SADE

LOVE IS FOUND: A Tribute To SADE се завръща на сцената на Sofia Live Club

На 27-ми май (събота) един от най-успешните български трибют – проекти ще подари на публиката си една изключителна вечер, посветена на емблематичната Sade Adu.
В това издание на трибюта ще чуем най-богатата досега селекция от песни на soul иконата, изпълнени с финес и прецизност в оригиналните концертни аранжименти от прощалното турне на бандата през 2011 година.
Концертът ще е специален трибют в култ към една от най-емблематичните великобритански банди – Sade. Музикален коктейл, който не само ще ни понесе на крилете на любовта, но и ще въздейства върху сетивата благодарение на нежния вокал на певицата Елена Сиракова.
Музиката, която бандата създават от 1983-та насам, прекрасно синтезира соул и джаз. Колаборация, която пленява и завладява, оставяйки трайна следа у всеки докоснал се до нея.
Идеята да зарадва публиката с трибют на Sade е отново на Елена Сиракова, позната на аудиторията от участието си в Х фактор, концертни изяви с известни бг изпълнители, както и световноизвестния мюзикъл „КОСА“, представен премиерно на българската сцена от държавната опера в Пловдив. Зад гърба си певицата има десетки участия в разнообразни по стил и концепция проекти, а сега събира и едни от най-добрите поп и джаз музиканти в страната, за да отдадат заедно почит към творчеството на британската банда.
Музикантите, които ще се качат на сцената в Sofia Live Club, са:
Елена Сиракова (вокал)
Димитър Льолев (саксофон)
Калин Жечев (клавишни, вокали)
Волен Милчев (бас, вокали)
Стефан Цеков (ударни, вокали)
Атанас Попов (перкусии)
Иво Лобутов (китара)

БИЛЕТИ: на цена от 10 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, OMV, Билетен център НДК, Германос и други.

май 27 2017

Details

Date: май 27, 2017
Time: 22:00
Cost: 10лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/281617522278505/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22null%22%7D

Venue

Sofia Live Club

София, Bulgaria

+ Google Map