КРИМИНАЛНАТА МЕТЪЛ БРИГАДА BRUJERIA АТАКУВА МАЙМУНАРНИКА

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

КРИМИНАЛНАТА МЕТЪЛ БРИГАДА BRUJERIA АТАКУВА МАЙМУНАРНИКА

Грайнд и дет метъл вакханалия ще се вихри в Борисовата градина на 18 юни. 

Две групи се включват към програмата на 18 юни в Борисовата градина (Маймунарника). Към безпощадния картел BRUJERIA се присъединяват базираните в София шарлатани PIRANHA и дружбенските грайнд експерименталисти GOLIATH. Три поколения групи със спираща дъха шоу идентичност, сформиращи Summer Massacre Svinshtina.

Преди BRUJERIA ще видим столичната скейт пънк шайка – Piranha! Те са винаги експлозивни, безконтролни и непредвидими, но за сметка на това са стриктно шоу ориентирани. Всички помним, какъв фурор ни спретнаха миналата година в Колодрума, когато споделиха творческо избухване с пънк титаните – The Exploited. От Piranha очакваме нова импровизираща музикална хореография в разрез на заформящата се ‘summer massacre svinshtina’ с Brujeria. Всяко участие на бандата е различно от останалите и сме сигурни, че фронтменът на групата Александър ПървановШута отново ще ни изненада с ‘игра с публиката‘. Piranha трудно могат да бъдат представени. Те просто трябва да се изживеят на живо.

Метъл празникът на 18 юни ще бъде стартиран с младоците GOLIATH от София. Момчетата свирят авторска музика, смесвайки хардкор с грайндкор, кръст пънк, деткор, емо и скриймо елементи. С провокативните си изяви наживо, Goliath започна да създава завидно количество последователи, които ги изстреляха като една от най-обещаващите млади групи на българската метъл сцена. Ако по време на техния лайв ви удари летяща ролка тоалетна хартия или фалшиви цици, значи сте на правилното място в очакване на прииждащото тройно цунами, което ще  залее всички ни в Маймунарника на 18 юни.

Билети за събитието могат да бъдат открити в мрежата на Epay.Go. До 17 юни (включително) ще струват 50 лв. На самата дата и на място ще са по 60 лв.

 

Предишна информация за събитието:

 

Кой не знае Brujeria, кой не се е драл с нея! Маскираните бандити от Мексико (и Калифорния. И от цял свят) Brujeria са име, след което се валят трупове, строшени прешлени, вопли и пъшкане. И ще имаме съмнителното удоволствие да се срещнем лице в бандана с тях на 18 юни 2024 в Маймунарника – повече от 10 години след първия им лайв (по-скоро дет) тук.

Може и да не си даваме сметка на първо четене на криминалния доклад, но Brujeria вършее кърваво и безапелационно на дет/грайнд сцената от 1989, а първият им патологичен минидоклад “¡Demoníaco!” вече е на 33 години, а дебютът “Matando Güeros” тази година удари 30. И все така безпощадно, безобразно и безогледно ядрото на бандата от Juan Brujo (рев и дране), Pinche Peach (врещене), Fantasma (крясъци), Hongo (тътен и бас, според данни от тайните служби – Shane Embury от Napalm Death) и Hongo Jr. (трясък, картечници и ударни, пак според ушите Nicholas Barker от Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Lock Up и къде ли не още) и по-скорошните престъпници в картела El Criminal (твърди се, че е Anton Reisenegger от Criminal и Lock Up) и El Embrujado (според сведенията на вече убити доносници – Patrik Jensen от The Haunted и Witchery) на мачете, струни и дране на кожи под писъците на La Encabronada (коя е тя знаят само десетки свидетели в моргата), леят терор, вербално насилие и музикална свинщина пред фенове и нищо неподозиращи жертви. А последния си удар върху пуританите, религията, политиците и добрия вкус “Esto es Brujeria” маскираните бандити нанесоха този септември, изненадвайки всички, които мислеха, че групировката е разпръсната и замлъкнала.

За съмнителното удоволствие да си причините синини, пищене в ушите, истерия и нощно напикаване, можете да побързате да заплатите 40 лева в Epaygo.bg за early bird билети или да се подложите на терора за 50 лева след изчерпването им. На 18 юни в Маймунарника Brujeria не предвиждат да взимат заложници, ще хвърчат глави.

Повече информация – в криминалните хроники.

 

юни 18 2024

Details

Date: юни 18
Time: 20:00 - 23:30
Cost: 50лв.-60лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1080089393342300

Venue

Маймунарника

Borisova gradina
Sofia,

+ Google Map

Phone:

089 689 6038

Visit Venue Website