КРАЛИЦАТА НА ФАДОТО – МАРИЗА ОТНОВО У НАС НА 24 МАРТ

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

КРАЛИЦАТА НА ФАДОТО – МАРИЗА ОТНОВО У НАС НА 24 МАРТ

mariza

Кралицата на фадото – Мариза, отново ще  пее за  българската публика, която знае песните й наизуст

Тя ще гостува на сцената на зала 1 на НДК на 24 март 2017 г.

Португалската певица ще открие турнето си в София

Тя е най-известната португалска певица в света днес! Кралицата на фадо музиката Мариза избра да  започне пролетното си турне от България с концерта си на 24 март в Зала 1 на НДК! „Вълнувам се много за предстоящата ни среща. Обичам България, защото публиката е невероятна! Въпреки голямата езикова бариера, хората пеят песните ми и винаги усещам уважението, което засвидетелстват към мен и моята музика“, споделя Мариза и допълва „Този концерт ще бъде много откровен. Въпреки голямата зала ще се опитам да достигна до всеки един човек чрез музиката и емоциите, които носи тя“.

На концерта този петък ще чуем и песните от най-новия ѝ студиен албум Mundo, както и някои по-стари и любими на публиката хитове като Barco Negro, Rosa Branca, Meu Fado Meu и Chuva. „Mundo побра в себе си всички емоции натрупани в едно 15 годишно музикално пътуване и духовно израстване. Това са 15 прекрасни години изпълнени с турнета, концерти и аплодисменти, усмивки и научени уроци“.  Неслучайно Мариза е убедена, че последният й албум е най-добрият в цялата й кариера – Mundo вече е носител на множество награди, включително и номинация Грами за най-добър албум.

Различна от традиционните фадо изпълнителки, Мариза прилича повече на рок звезда. С ултра късата си руса коса и екстравагантен външен вид, нейна запазена марка си остават елегантните, дълги рокли. Дни преди концерта си в София, Мариза сподели че ще излезе на сцената в София с ефектна червена рокля, в унисон с визията на новия ѝ албум.

И ИНТЕРВЮ С МАРИЗА ТУК

март 24 2017

Details

Date: март 24, 2017
Time: 20:00 - 22:30
Cost: 40лв.-100лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1751961018400178/