Josh Wink (USA) – DJ Set at Club Terminal 1 – 12 October 2018

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Josh Wink (USA) – DJ Set at Club Terminal 1 – 12 October 2018

Ясен Петров и DJ Steven от Метрополис допълват програмата на вечерта

Легендата на световната електронна сцена JOSH WINK пристига за ексклузивен сет този петък, 12 октомври. Той лети директно от Щатите – само за две дати в Европа – в София и Лайпциг. Събитието у нас ще се случи в Терминал 1, по покана на самия клуб. Локацията е с капацитет от само 500 души, което прави гостуването на диджея изключително специално. А то е част от серия ивенти – обща инициатива на домакините и Smirnoff – с основна идея големи имена да бъдат представени максимално близо до аудиторията. Гост на първата част от кампанията бе Westbam, само преди по-малко от месец.

За още по-богата атмосфера и удоволствие на феновете, заедно с JOSH WINK в програмата на петъчната вечер ще се включат двама от най-ярките представители на най-титулуваното движение за електронна музика в България – METROPOLIS, а именно – ЯСЕН ПЕТРОВ и DJ STEVEN. Първият от тях ще открие вечерта с три-часов сет от 23:00, като вратите на Терминал 1 отварят час по-рано. Точно в 02:00 на сцената ще излезе хедлайнерът, чиито сет ще бъде с времетраене от минимум два часа. Веднага след него – до самия край в 08:00 ч., събитието ще бъде продължено концептуално от DJ STEVEN.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg, като интересът към тях е доста засилен. Каси – щанд на EVENTIM на ул. „6-ти септември“, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите ще бъде ограничен до 400, поради което се препоръчва възможно най-ранното закупуване!

 

октомври 12 2018

Details

Date: октомври 12, 2018
Time: 22:00
Cost: 25лв.-30лв.
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2007929702789925/

Venue

Club Terminal 1

Angel Kanchev 1
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Phone:

088 921 9001

Visit Venue Website