Jaya The Cat – Live in Sofia – Maimunarnika / 30 August 2017

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Jaya The Cat – Live in Sofia – Maimunarnika / 30 August 2017

Jaya The Cat се завръщат в България отново по покана на клуб Строежа като една от най-любимите за българската публика банда. Американо – холандската формация ще гостува в Маймунарника на 30 август, тази сряда. Вратите на клуба отварят в 19:00 ч., а концертната част стартира в 20:00 ч.

Първи на сцената ще се качат добре познатите ни момчета от OGI 23. Последните няколко години са много благоприятни за тях. Непрестанно пътуват из страната и изнасят редица концерти пред многобройна публика. Последният им албум „Test Drive”излезе преди година и все още се радва на голям интерес. Някои от най-харесваните парчета в него са: „Да сме там“с участието на Feel и Yoko от The Top Stoppers, „Чернова“ с Дичо, „Това е обир“ записана с Geoff Lagadec от Jaya The Cat. Надяваме се двете групи да ни изненадат и да изпълнят заедно общата песен на Ogi 23 с вокала на head liner-ите.

Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg – на цени от 20 лв. на предварителна продажба и 25 лв. на самата дата и на място. Каси: щандовете на Eventim на ул. „6-ти септември“ и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване!

Официалното афтър парти ще се състои в клуб Строежа (ул. Леге 10). Начало 23:30, вход свободен.

август 30 2017

Details

Date: август 30, 2017
Time: 20:00
Cost: 20лв.-25лв.
Събитие Tags:, ,

Venue

София, Bulgaria

+ Google Map