InFusion live at Sofia Live Club 12.05.17

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

InFusion live at Sofia Live Club 12.05.17

На 12-ти май сцената на SOFIA LIVE CLUB ще се оживи изпод звуците на кавал и електронни бийтове. Цветна колаборация от автентичност и електроника ще погали сетивата ви и ще въвлече в музикалната си хармония всеки прекрачил прага на столичния клуб.

InFusion е последният проект между Иван Шопов и Теодосий Спасов. Музикална палитра, в която народните ритми и модерното звучене са по-близки от всякога. Български фолклор с модерно електронен привкус и експерименти на базата на етно, дъбстеп, чил аут и други електронни стилове, са само част от предстоящия концерт. Кавалът няма да изневери на лиричния си характер, но ще бъде отведен в един свят, където съвремието изоставя своята дигитална стерилност в търсене на нова, по-смела и по-хуманна реалност. Градация на сюжет, който те въвлича мигновено и те оставя без дъх до самия край.

Модерният и универсален музикален език е присъщ за Иван Шопов. Творец познат на публиката от всестранните си изяви и многообразни успешни експерименти, присъщи само за смелите и неподправени творци. Шопов е известен и от предишния си съвместен проект с виртуоза Теодосий Спасов и Иво Христов – Бalkansky, в който отново народни ритми се преплитат със съвременното звучене. Проектът, не само не му е достатъчен, но го мотивира да продължава към нови хоризонти.

В момента InFusion записват дебютния си албум, като към него се включват различни музиканти от света на уърлд и джаз музиката. Специални гости за концерта на 12-ти май ще са талантливите млади певици от Авигея и Минко Ламбов на пиано и клавишни, а мултимедията ще е благодарение на Албена Баева.

Вечерта се очертава интригуваща и изпълнена с разнообразно звучене. Музикален спектакъл за сетивата, в който няма как да останете безучастни, а най-малкото ще го почувствате с душата и тялото си.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.

май 12 2017

Details

Start: май 12, 2017 @ 22:00
End: май 13, 2017 @ 01:00
Cost: 10лв.-15лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/203938770105337/

Venue

Sofia Live Club

София, Bulgaria

+ Google Map