IMANY – Voodoo Cello @ Sofia, 2.06.2022

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

IMANY – Voodoo Cello @ Sofia, 2.06.2022

Певицата с кадифен глас представя Voodoo Cello на 2 юни в НДК 

Какво се получава, когато завладяващият дълбок глас на IMANY и осем виолончела засвирят в унисон? Истинска любовна история, която публиката ще може да наблюдава на живо и у нас. IMANY се завръща за концерт в България на 2 юни по покана на Fest Team за един магичен концерт в Зала 1 на НДК. 

Фолк-соул, блус-рок, хип-хоп, фънк, а сега – и поп, и класика – преминаването през музикални жанрове с лекота е в кръвта на певицата, която представя новия си проект с вълненията на дебютант. С Voodoo Cello харизматичната IMANY прави осем заклинания с осем виолончела и дава ново лице на исторически хитове от поп и рок музиката от Radiohead, през Cat Stevens, до Donna Summer, t.A.Т.u. и Bob Marley. Вълшебното музикално пътешествие е по идея и дизайн на самата певица, която казва: „Да си артист е привилегия, но тази привилегия идва с голяма отговорност“.

Voodoo Cello е спектакъл, който обединява на една сцена осем виолончела и един глас, за да изпълнят заедно емблематични поп хитове. Без каквито и да било допълнителни специални ефекти, IMANY сама преаранжира популярни песни като прави символичното си вуду заклинание върху осем виолончела. В нейния неподражаем стил, тя преобразява добре познати песни и ги представя по изцяло нов начин. 

Самата IMANY влиза в силния женски образ на вуду жрица, вдъхновена от различни култури. С репертоара в новия си спектакъл IMANY разказва истинска приказка от начало до край. Voodoo Cello е мистичното пътуване на жена, надарена с магически сили, а песните – разкриват нейната съдба. Историята започва в мрака и завършва в светлината, но преди това, жрицата трябва да се пребори със собствените си демони. Тя създава свои танци и ритуали, чрез които постига вътрешен мир. 

За последните десет години, дълбокият глас на IMANY вълнува и българската, и световната публика – нейните два албума, хитовете Don’t Be So Shy и You Will Never Know, музиката към саундтрака на филма Sous les jupes des fille, достигат до хиляди хора. 

След кратка почивка, IMANY е готова да се завърне за музикално преживяване, което не е за изпускане – вълшебното триединство – от евъргрийн мелодии, акустичния топъл звук на виолончелото и кадифения глас на певицата в Зала 1 на НДК на 2 юни. 

Билетите за концерта на IMANY в Зала 1 на НДК влизат в продажба днес на www.ticketstation.bg и са на цени от 66 до 140 лв. 

юни 02 2022

Details

Date: юни 2, 2022
Time: 19:00 - 22:00
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/509318367219099/

Venue

НДК

пл. България 1
София, Bulgaria

+ Google Map