!ОТМЕНЕНО СЪБИТИЕ!Foltin live at Sofia Live Club – 8 april 2017

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

!ОТМЕНЕНО СЪБИТИЕ!Foltin live at Sofia Live Club – 8 april 2017

Поради непредвидени обстоятелства, които налагат отлагането на концерта, събитието за тази събота, 8 април, се отменя!
Концертът се мести за есента или пролетта на следващия ни музикален сезон.
Извиняваме се на всички фенове на групата. Билетите може да върнете на мястото, откъдето сте ги закупили. За връщане на билети закупени от сайта на EVENTIM – пишете на [email protected].

На 8-ми април, „псевдо-кабаретните“ музиканти от Македония, както FOLTIN сами определят себе си, пристигат, за да взривят най-добрата лайв сцена у нас – Sofia Live Club. Македонците се завръщат  с двучасово шоу, което ще вдигне на крака всички в култовия клуб.

Музикантите стоящи зад издадени 8 албума: Пеце Николовски – кларинет, Бранислав Николов – вокал, Пеце Трайковски – акордеон и клавир, Гоце Йовановски – бас, Славчо Йовев – барабани и Мариян Станич – перкусии, идват с нов и още по-взривоопасен заряд.

FOLTIN са една от най-авангардните групи стъпвали на сцената в Sofia Live Club. Създават музика, която е трудно да бъде стилово определена, но в същото време е много интересна, пламенна и дори сюрреалистична. Звученето им е колаборация от страстни, динамични и изпълнени с изненади ритми. Може да се каже, че песните им са успешна смесица от електро-акустик, алтърнатив рок, фънк и ембиент, примесени с бързи балкански ритми.

Концертите на бандата често се превръщат в спектакъл, към който е трудно да останеш безучастен. Творчеството им е равно на 14 години труд, 8 албума резултат и невероятно много страстни фенове в международен мащаб.

Участват в известни фестивали като Exit, Sziget, East European Jazz Festival и много други. Творчеството им е станало част от над 20 театрални постановки и филми, а амбицията им да творят в света на музикалните пристрастия не спира и до днес.

Станете част от непредсказуемото шоу на 8-ми април в SOFIA LIVE CLUB!

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.

април 08 2017

Details

Start: април 8, 2017 @ 23:00
End: април 9, 2017 @ 02:00
Cost: 10лв.
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1554027337958142/

Venue

Sofia Live Club

София, Bulgaria

+ Google Map