Eufobia, Magnetic и Deception забиват на сцената на „Метъл Фабрика“ на 18 септември

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Eufobia, Magnetic и Deception забиват на сцената на „Метъл Фабрика“ на 18 септември

Eufobia е банда от София, която всеки фен на по-твърдите стилове в музиката у нас познава. Свирят дет метъл, имат голям концертен актив и три абума в историята си. Това са фактите. И още един любопитен такъв: Eufobia свириха на най-големия метъл фестивал в света Wacken Open Air през 2018 г. в Германия като резултат от спечелването на битката на местно ниво у нас на „Wacken Metal Battle“. Споделяли са сцена със завиден брой големи метъл банди и познават добре правилата в тази игра. А две от основните в нея са: без значение на размера на сцената да се раздадеш и винаги да бъдеш себе си! Групата работи по нов албум, записите са в процес и Eufobia са, както винаги, в блестяща форма, защото не спират да свирят.

Magnetic са от София и определят стила си като „nu metal/ progressive, crossover“. От създаването си през 2012 г. до днес бандата търпи промени в състава и напредва стъпка по стъпка с авторски парчета и концерти у нас и в Румъния и към 2020 г. е менажирана по-добре и дори има свои букинг агенти за страната и чужбина. Момчетата вече са по-обиграни, представят на живо авторски материал с увереност. Тази увереност е затвърдена от наситената със събития за групата 2019 г. Иначе в актива им като подгряваща банда за по-големи имена стоят такива като Annihilator, Harakiri For The Sky, Elvenking… Планираната концертна обиколка на Magnetic за 2020 г. бе отменена заради извънредната ситуация с коронавирус, но момчетата успяха да пуснат видео към нов сингъл със заглавие „Last Moment“. Ще можете да го чуете на живо на 18 септември във „Фабрика 126“.

Deception е млада хеви/траш група от София с алтернативно грууви звучене, която има готов авторски материал, който предстои да събере в албум със заглавие „World of Blind“. Преди той официално да излезе, групата ще има взможност да представи песни от него на живо пред публиката на „фабриката“. Deception направиха концерт на 1 март и после имаха планиран такъв за 15 март, после за 18 юли, но обстоятелствата се стекоха така, че ето-вместо това тази среща ще стане факт на 18 септември. Как подготвяш почвата за дебютното си издание не е никак малък залог – това е важна крачка и старите кучета Eufobia подават ръка, а ние сме тук да подкрепим случката.

Билети:

Ранно пиле: 10.00 лв / Стандартни:  12.00 лв

Онлайн билети тук

На каса: магазин „На тъмно“, ул. Иван Вазов 13

Сцената на Метъл Фабрика е разположена в двора на „Фабрика 126“, която се намира на бул. „княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка „Мария Луиза“ на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.  „Фабрика 126“ предлага градина, скътана в зеленина; новоизградена сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, барове и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час хардкор вечер. Вратите отварят в 18.00 часа.

септември 18 2020

Details

Date: септември 18, 2020
Time: 18:00 - 23:00
Cost: 10лв.-12лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/768996287200078/

Venue

Fabrika 126

126 Maria Luiza blvd
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Phone:

088 863 6062

Visit Venue Website