EAGLE EYE CHERRY С ПЪРВИ КОНЦЕРТ У НАС

Зарежда Събития

EAGLE EYE CHERRY С ПЪРВИ КОНЦЕРТ У НАС

Изпълнителят на „Save Tonight“ най-после и у нас!

BGTSC представя: Концертът на EAGLE EYE CHERRY, който ще се състои на 4 март 2023 година в Pirotska 5 Event Center от 19:00 часа!


Авторът на хитовете Save Tonight„, „Falling in Love Again„, „Are You Still Having Fun?„, „Long Way Around“, „Feels So Right“, „Skull Tattoo“ и „Don’t Give Up“ предстои много скоро да издаде нов албум. С най-доброто от него и своята кариера предстои да го видим у нас.

Билети ще се продават онлайн и в мрежата на Евентим от 10.00 часа в сряда 12 октомври, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

март 04 2023

Details

Date: март 4, 2023
Time: 19:00 - 23:30
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1724593384592848/?ref=newsfeed

Venue

Pirotska 5 Event Center

Pirotska 5 str.
София, Bulgaria

+ Google Map